Gzmocl Meryem43 tatlim asiriya kacmadan doktorlar heegun birer bardak öneriyor mesela 200 ml gibi düşün. Ben cok acik cay icerim. Turkahvesi dibek icerim ama biturlu aşık oldugum nescafeyi icemedim bi ondan korktum 😂
Meryem43 Bende bebeğin kalp atışları etkilenir die korktum içmedim kahveyi ama son aylar canım istiyor haftada bir falan içeyim o zaman 😊
EcemErgen Bende iciyorum turk kahvesi. 5+2 yiz suanda. Gunluk 2 fincan icebilirsiniz. 3 ve ustu sıkıntı olur diye okudum hep dinledimde doktorlari youtubedan. Gunluk 200 ml falan alabilirsiniz kafein. Fazla alırsanız olmaz. Ama 1 2 tane icebilirsiniz. Hayatta birakamamm 😂 cok seviyorum kahveyi. Sigara iciyomusunuz yada icenler varmi
Mervece30 İlk 3 ay kesinlikle yasak desi doktom 3 aydan hergün bir fincan tük kahvesi ve maden suyu içmemi önerdi Nescafe tabiki yasak 35 inci haftaya girdim 3 ay dolduğundan beri hergün sade türk kahvesi içiyorum
peloo Meryem43 benim doktorumda günde 1 taneye izin verdi çayda türk kahveside içerim mutlaka 🙄 günde 200 ml kafeini aşmamak lazım
Pinarclk Meryem43 bugün aynı soruyu doktoruma sordum. Günde bit tane türk kahvesi sıkıntı yapmaz dedi. Yani kafeini abartmamak lazımmış. Ben onu da içmiyorum. Baska bir hamile arkadas için sordum.
Minnoslar Meryem43 doktorun içme demiş buradakiler ben içiyorum dese içecek misin? Doktordan daha mı iyi biliyor buradakiler?
Meryem43 Minnoslar sonuçta her doktor ayrı bişey söylüyor bende fikir almak istedim sonuçta benim etrafımdaki herkes de içiyor Bi de buradakilere danışmak istedim ne var ki bunda
Mervece30 Hamisanne Sade türk kahvesi beyin gelişimi Sade soda kemik gelişimini destekliyomuş Doktoruma güveniyorum çok tecrübeli
mrshavva Haftada birgün Starbucks ya da kahve dünyasından kafeinsiz içiyorum Türk kahvesi sevmiyorum o yüzden içmiyorum ilk üç ay içmedim zaten üç aydan sonra haftada bir keze izin verdi 🙈
Selim_Alparslan Meryem43 ben içiyorum canım haftada 1 kez bence bir zararı yok ama abartmamak lazım 🥰
Cagla87 Günde 2 fincan çay ve 1 fincan nescafe içiyorum. Kahveyi illa her gün içmiyorum tabi. İçersem de 1 fincan. Hatta şu an içerken bu postla karşılaştım.
Minnoslar Meryem43 evet ama kendi doktorun içme diyorsa vardır bir bildiği. Bebeğin için içmeyebilirsin bence.