Melikebelo arbustoo oda çizgide bizim vücudumuzda olan bir şey sadece hamilelikte karın gerilip çıktığı için ortaya çıkarmış esmer bayanlarda daha çok gorulurmus
Rabiaatik ArinLinamm34 evet kıslar dogru dedi arkadaşımız bende okumuştum bebelerimiz bizi o şeyl koku salgılıyormuş herhalde onlardan tanıyorlarmış
Ytugcek yabancı bir sitede oralardan bebeğin anneyi tanıması için anneye özgü bi koku salındığını okumuştum, ne kadar doğru bilmem
Glshcgla ArinLinamm34 normal mi canım bekarlıktan beri olması hiç merak etmemiştim kişiye göre değiştiğini sanıyordum ..
Elifffcik67 arbustoo emzirmeye hazırlık olarak çıkıo onlar.. bebek memeyi tam tutabilsin kavrayabilsin die.. araştırmacı ruhum 😆😆😆
YadeOmer arbustoo arbustoo montgomory çıkıntıları mı ne deniliyormuş içerisinde antibakteriyel maddeler varmış iyiymiş yani diye okumuştum
ArinLinamm34 Cigdemilkar oyy kıyamam ya bende aynı şekil çektim rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah önemli olan kuzum 🙏🙏🤲
Bilgeates arbustoo kuzum onlar bebeğinin senin göğsünü tanıması için bişeyler salgılayan bezelermiş ☺️
Pelinizm arbustoo Normal genelde oluyor hatta göğüs yapısına göre ordan süt bile geliyor bazı göğüslerde 🙈🙈🙈😜
arbustoo Pelinizm aa onu bilmiyorum ama benimkilerden sut gelirse biraz komik olur meme ucunda degil cunku 😌
Pelinizm arbustoo Evet herkesinki meme ucunda değil zaten 😂😂😂 Bu konuyla ilgili detaylı bilgiyi instagramda emzirenanne hesabı var ordan alabilirsin videosu falan var bende ilk gördüğümde şaşırmıştım 🙏🏻 Ama bunlr hep bi mucize 🙏🏻😍