arbustoo Arkadaslar gogusun kahverengi kisminda et beni gibi bir seyler cikiyor sivilce gibi degil ama. Varmi bilgisi olan 30+4 teyim.
Usui arbustoo canım bende de var kahverengi dimi yara ya da sivilce gibi değil kabarık? Teyzem de de vardı olurmuş öyle🤷
Melisa_Lila arbustoo bendede 29 da olmustu böyle değişik bise dokununca kabarıyor bide değişik bir hal alıyor 😅
GamzeDerk Bende de var canım merak etme küçük et parçacıkları gibi giderek göğsümde şişti ve kahverengi kısmı koyulaştı normal ☺️
ArinLinamm34 Kızlar bende de var aynı şey ve araştırmama göre sütün yağlı besleyici olduğu söyleniyor🤩 birde miniklermiz bizi ondan tanıyacakmış o pötürcüklerin kokusundan falan yazıyordu 🙏
Rabiaatik ArinLinamm34 evet kıslar dogru dedi arkadaşımız bende okumuştum bebelerimiz bizi o şeyl koku salgılıyormuş herhalde onlardan tanıyorlarmış
Cigdemilkar arbustoo ayyy bende diyorum ki gogsumden ben cikiyor galiba 🙈 Kiz iyiki yazmissn icim rahatladi😀
ArinLinamm34 Cigdemilkar ahahahha 🤭😂😂 Allah sen napmasın kuzum 😘 sütümüz yağlı ve besleyici olacakmış ben daha hamile kalmadan önce bana öyle demişlerdi şuan ki araştırmamda da aynı şey yazıyordu 😘🙏 aslında şanslı anneleriz 🙏😘❤️
ArinLinamm34 Glshcgla bende de vardı kuzum 🤗 onlar bebişlerimiz bizi tanısın diye koku salgılıyormuş 🙏 ve sütümüz hem yağlı hemde besleyici oluyormuş ❣️
TugbaDogu Canım onların adı Montgomery bebek için bir çeşit koku salgılıyormuş anne memesini tanısın ve bulsun diye bu yüzden içi yağ dolu sivilce gibidir onlara ellemeyin 😊👍
Cigdemilkar ArinLinamm34 cahillik kotu sey 😂😂🙈 aman bebegim guzel beslensin saglikli olsunda catlakmis yaraymis cok onemsemiyorum basindan beri cok cektik biz😔
Glshcgla ArinLinamm34 normal mi canım bekarlıktan beri olması hiç merak etmemiştim kişiye göre değiştiğini sanıyordum ..
Baharkoseeee Bende okumuştum Bi yerde antibakteriyel özellik taşırmış o minik noktalar emzirdikten sonra göğüs ucunu ve çevresini temizleme özelliğine sahipmiş göğsümüzü silmemize vs gerek kalmasın diyeymiş
ArinLinamm34 Cigdemilkar oyy kıyamam ya bende aynı şekil çektim rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah önemli olan kuzum 🙏🙏🤲
Melikebelo O sivilce gibi olan şeyler bebislerimiz bizi tanıtımlar diye oradan koku salgiliyormus vücut bilginize
Melisa_Lila Bide göbek deliği cizgisi benimki çift şeritli tön gibi mübarek ana yol tali yok hattı gibi😂 sizeede öylemi dümdüz değil
Melikebelo arbustoo oda çizgide bizim vücudumuzda olan bir şey sadece hamilelikte karın gerilip çıktığı için ortaya çıkarmış esmer bayanlarda daha çok gorulurmus