adaytomomy Yumicupi benim bat 14 ve iki erken gebelik testi yaptım ikiside negatif adet olucam gibi.. benimde 4 ayım denemede ve bu ay bende de bir ağlama hakim. Umutsuzluğa kapılmak istemiyorum Allah büyük ama beklentiler de üzmüyor değil
Yumicupi adaytomomy Her şeyin vakti vardır derler. En hayırlı vakitte sağlıkla gelsin yavrularımız. Bir noktadan sonra biraz daha salıyor insan tamamen kafadan atmak mümkün olmuyor tabi ama olsun 🥲
Yumicupi O1234 yaptım test yine tertemiz negatif 🥲 adetimi beklicem ben de artık gecikirse yaparım, çıkmayacağını biliyordum zaten ama işte insan bekliyor bir umut kırıntısı hep oluyor içinde 🫠
Yumicupi Zeynepci012 evet baktım. Hatta fotoğraf çekip derinlik karartma vs bile yaptım hiçbir şey yok 😅 sağlık olsun ya adetim gecikirse bir daha yaparım. O kadar alıştım ki negatife 🥲
Yumicupi Zeynepci012 evet adet olana kadar hala umudum var 🥹 bakalım olmazsam 3-4 gün sonra tekrarlayacağım 🥲
Zeynepci012 Yumicupi son 1 gün kala akşam yine gösterir ilk gebeliğimde 2 gün kala öğrendim adet günü gitmiştim 450lerdeydi
Yumicupi Zeynepci012 sizin güzel yükselmiş değeriniz adet gününe kadar maşallah. Sabredebilirsem adet gününü bekleyeceğim bakalım belki bir gün öncesi de deneyebilirim 😅
Zeynepci012 Yumicupi amin inşallah ama bebeğimi kaybettim canım 2 buçuk aylıktı 🥺 şimdi işte yeni post açmıştım test atmıştım inşallah vardır Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerede 🤲🏻♥️
Yumicupi Zeynepci012 yaa başınız sağ olsun 😔 inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde tutunur bebişiniz size kucağınıza almak nasip olur 🥹