Nurgul42 serap123- buna hamile kalmadan bir ay oncesinde kimyasal gebelik gecirdim sanirim ben o psikolojiden cikamadim hala o yuzden surekli kötü düşünüyorum.
serap123- Nurgul42 maalesef bn de bi kez kimyasal gebelik iki kezde kalbi durdu kürtaj oldum çok kötü psikoloji ister istemez kötü düşünüyorsun şuan kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyorum bu kez hersey güzel olur insallah
Aleve 8+4 midem çok çok kötü ve asla düzelmiyor on beş gündür ne çektiğimi bı ben bı Allah biliyor ne yesem kusuruyorum …
EceNaz26 serap123- 11+2 olduk mide bulantısı ve bacak ağrısı çok oluyor özellikle sağ dizime bazen bi ağri giriyor kesiyolar gibi kıvranıyorum 🥲
Nurgul42 serap123- kimyasal da kalp durmasi da mi pihtilasmadan dolayi.kacinci haftada durdu kapleri herhangi bi belirti verdi mi onlar yoksa muayeneye gidince mi ogrendiniz.bende diyorum herhalde allah gostermesin öyle kalbi falan dursa bi lekelenme kanama falan olur diye düşünüyorum yanlis mi düşünüyorum
Umut5135 Ben 5+3 bugün ilk kontrolümüze gittik keseyi gördük 15 gün sonra tekrar çağırdı kalp atışı için
serap123- Nurgul42 genetik test yaptırdım kanda pıhtılaşma çıktı ilk kürtajım 9 haftalıkken durmuş ama ben kontöre gıttıgımde 12 haftalık olması gerekirken öğrendim sadece çok kusuyordum kanamam falan olmadı onda ama ikinci kürtajda biraz kanamam olmuştu
serap123- Nurgul42 ama korkmayın siz kimyasal gebelik geçirdim diye o herkesin başına gelen bisymiş yani doktorum öyle demişti her kadın yaşayabilir demişti
btlalbyrk Nurgul42 evet benim de bebeğimin kalp atışı durmuştu hafif lekelenmem oldu kahverengi sonra böyle parça gibi mi sümük gibi mi desem kahverengi geldi lekelenmem oldu 7 haftalıkken falan sonra kanamam oldu yerleşme kanaması olabilir dedi aradığımda doktor gittik baktık ki kalbi durmuş
Lutfiye20 serap123- mide bulantısı koku hasiyeti herşeyden tiksinme buzdolabının kapağını bile açamıyorum inşallah hemen geçer
mor_menekse momofmychildren yaa bizde 10+3 olduk. Benim de mide bulantım hafifledi göğüslerim hassas okadar
Eyvazbusra Ben aşırı derece kötüyüm yataktan çıkamıyorum sürekli midem bulanıyor kusuyorum tek yediğim 1 günde 10 15 çubuk kraker
Srfe01 Eyvazbusra Aynı durumdayım berbat durumdayım hiç enerjim kalmadı yaşayan bir ölü gibiyim sürekli ağlıyorum
Celebi1 Selamlar, benim henüz çok yeni, 7+1 gidiyoruz. Başlangıçtan itibaren mide bulantım hiç olmadı, bazen ara ara çalışırken uyku bastırıyor. Erkek olacağı şimdiden belli gibi :)) Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat dünyaya getirmeyi nasip etsin