ozgekader r_2145 hımm anladım ben 21+6 gitmiştim bebeğimi daha net görmek için keşke bekleseydim diye düşünmüştüm ondan sormak istedim canım
r_2145 ozgekader doktorum 18 haftan dolunca gitmemi söyleyince ondan aldım randevu şuanda tereddütlüyüm gitmek için ☺️☺️
r_2145 MerveninKuzusu kararsız kaldım randevuyuda iptal etmek istemiyorum. 🙂 Doktorum 18 haftan dolunca gitmemi söyledi ondan aldım randevu şuanda erken diye tereddüt ediyorum☺️
Ebrar042 r_2145 bence randevu sistemine o zaman a kadar bakarak ol daha geç bi güne randevu falan iptal eden olursa ona alır bunu iptal edersin bana da çok erken geldi
MerveninKuzusu r_2145 sana öyle dediyse de bi bildiği vardır canım bende doktor ne derse ona göre yapıyorum
ozgekader r_2145 banada doktorum 3 tane tarih yazmıştı ben ortada olan tarihi seçmiştim ama keşke bir tık daha geç gitseydim dedim ama çok geçti artık 😄
r_2145 Hepinize teşekkür ederim beni aydınlatıp soruma cevap verdiğiniz için. Rabbim çocuklarınızı hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Yarenn-mom Bende randevular özelde bile dolu olduğu için 22+5 te girmiş olacağım doktorum 23 e kadar girilebilir geç girmek gelişimini kontrol etmek için daha iyi olur dedi 🥰 inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ve bebişlerimiz yüzlerini gösterir ❤️
Parsmommy r_2145 Haftada girdim. 22/23 haftada daha çok öneriliyor organları daha da geliştiği için . 18/24 arası yapılabiliyor tabi o ayrı . Sadece önerilen hafta çoğunlukla 22/23
Esra_4774 r_2145 Ben 21+4 haftalıkken girdim doktor 21,22. Haftalarda öneriyor bazı organları daha iyi görebilmek için
pamuk34_ r_2145 24 de girdim daha net yüzü falan belli oldu 18 dede girdim ama doktorum 24 de daha net belli olur dedi bir daha çağırdı özelde yaptırdım