annelik_4 r_2145 doktor beni 17.haftada gönderdi çok ilgisiz bir doktor 17.haftada detaylıya gidilir mi dün kontrole gittim bana yine gün verdi yine detaylıya gircm ayın 26 nda 22.haftama denk geliyor
r_2145 tugcesakzci evet devlete buldum cnm İzmir şehir Hastanesi’ne gidecem doktorum perinotolojiye gitmemi söyledi. Gidecem tekrar gel derse tekrar randevu alicam ☺️
Asya20203 tugcesakzci devletten nasıl randevuyu aldınız acaba diğer aya ben de öyle düşünüyorum ama direkt kadın doğum olarak mı alınıyor yoksa ayrı bakan doktorlar mi oluyor bilgi verebilirseniz çok sevinirim
Sabrusebat 18-22 arasi normal diye biliyorum, biz biraz kararsızlıklar yaşadık 22. haftada girdim 23′e gidiyordu, geç kaldık diye telaş yapmıştım 😕
Bernuska r_2145 bende 15 Şubatta giricem. O zaman 22 haftalık olucaz. Doktor o zaman daha iyi olur dedi
Lavinya_21 Bernuska siz hangi sehırdesiniz cnm. Bende 16 şubatta giricem ama o zmn 29 haftalık oluyorum
ozgekader r_2145 ben 21+6 da girdim Siz neden erken giriyorsunuz belli bir sebeptenmi sizmi öyle istediniz
r_2145 ozgekader doktorum 18 haftan dolunca gidebilirsin dedi. Özel bir sebep yok ☺️☺️ Tekrar gel derse doktor tekrar randevu alıp gidecem 🤗
1damlaylmz r_2145 bende Down sendorumu riski çıktığı için ben 20.haftayı beklemeden 18.haftamda girmeyi düşünüyorum
ozgekader r_2145 hımm anladım ben 21+6 gitmiştim bebeğimi daha net görmek için keşke bekleseydim diye düşünmüştüm ondan sormak istedim canım
MerveninKuzusu r_2145 merhaba bizim daha zaman var ama ilk bebeğimde doktor 21+… yapmanın daha uygun olduğunu söylemişti yine aynı kişiye gideceğim heralde o haftada kabul eder erken yada geç gitmek istediğinde kabul etmiyor 😁
r_2145 MerveninKuzusu kararsız kaldım randevuyuda iptal etmek istemiyorum. 🙂 Doktorum 18 haftan dolunca gitmemi söyledi ondan aldım randevu şuanda erken diye tereddüt ediyorum☺️