Celebi1 Selam, 7+1 olduk. Ama kalp atışı ve diğer gelişmeler için doktora yarın gideceğim bu hafta yoğun çalıştım ancak fırsat oldu. Allah hepimize kolaylık ve huzur versin
Anneolmak38 alyamm_33 Kalp atışını duydunuzmu aceba 8+2 de ? Ben doktora gittiğimde 7+3 olacak kalp sesini duyamam diye çok korkuyorum
Nurci akkrn merhaba bende 7+6 dayım dün gittim doktora kalp sesini duydum bana da doktor kese boyutu küçük dedi haftaya tekrar gidicem ultrason fotosunda yazıyor mu acaba kese boyutu
Nurci akkrn bebeğin ki 1.24 cm yazıyor Kese ise 1.84 cm ve haftaya göre 1 hafta geriden geliyor kese boyutu
akkrn Nurci 9.haftadan sonra plesenta çocuğu besleme görevi alacağı için 9’dan sonra bu durumun toparlamasını bekleriz dedi bakalım ne olcak endişeliyim
akkrn Nurci aynı durumdayız inşallah sağlıcakla her şey yolunda ilerler 😔 birbirimizi güncelleyelim gelişmelerde
akkrn Nurci ctesi inş. Haftaya başka bi doktora da gitsem mi diye düşünmüyor değilim ama. Senin ne zaman randevun
Loli_01 akkrn herkesle kendini bir tutma bence benimkide bir hafta önden gidiyor ama kese bi tık küçük dedi ama sorun teşkil etmiyor dedi doktorum eşimle ikimizde bebekken küçük doğmuşuz kalıtsal biraz bu böyle kıyaslamak doğru olmaz💙
akkrn Loli_01 inşallah ya 🙏🏻 ilk gebeliğim tecrubesizlik ve tabi ister istemez endişe ediyorum inşallah sağlıcakla ilerler