akkrn Kızlar kaçıncı haftadasınız kese boyutunuz kaç?? Ben 7+0’ım tam kese. Bugün doktor bbebek boyu, kalp atışı iyi ama kese küçük dedi. 2.23cm kese boyu. Sizlerin kaç merak ettim
Hulo2105 akkrn 8+2 yiz bu gün. 2. Kontrolde 10 mmdi 6. Haftadı yolk sac oluşmuştu . 7+4 te kalp atışı duyduk.
Yprkk akkrn ay bizim de doktor bu hafta aynı şeyi söyledi . 7+4 üz normalde ama bir hafta geriden geliyoruz . Geçen hafta kese için 9mm dedi ama bu hafta boyutu söylemedi küçük biraz dedi 🤷🏼♀️
Anneolmak38 akkrn Bende 7+2 oldum bugün şükür.. En son 5+5 de doktora gittim kese boyutu 9.2mm di 🥰 Su an kesenin boyutu ne oldu çok merak ediyorum pazartesi tekrar gideceğim inşallah sağlıklıdır kalbini duyarız … Rabbim hepimize sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️❤️
goktugalpmom Benımde 8 haftaya giriyor fakat gögüs hassasiyeti 2 günüde gectı sızdede oldumu böyle bir durum
akkrn Hulo2105 2.kontrolde kaç haftalıktınız tam? Ben yukarıya yanlış yazmışım düzeltemedim de 8+0’ım bugün keseme 2.25cm dedi küçük dedi :(
Loli_01 akkrn herkesle kendini bir tutma bence benimkide bir hafta önden gidiyor ama kese bi tık küçük dedi ama sorun teşkil etmiyor dedi doktorum eşimle ikimizde bebekken küçük doğmuşuz kalıtsal biraz bu böyle kıyaslamak doğru olmaz💙
Anneolmak38 alyamm_33 Kalp atışını duydunuzmu aceba 8+2 de ? Ben doktora gittiğimde 7+3 olacak kalp sesini duyamam diye çok korkuyorum
091022ma akkrn ben bugün gittim 6+4üm kese boyutu şekli çok güzel dedi kalp atışını duyduk 20 mm dedi kese boyutuna