GulserenKY Arenn1 Hamile değilim ama başlığa direk yazmasanız daha doğru olurdu görünce canı çekenler olabilir malum bulması da zor. İnternette aseriyorum.net var oraya bakabilirsiniz.
Arenn1 GulserenKY başlığa yazma nedenim bazilari başlığa bakıp giriyor çünkü.Dikkat cekilsinde üstte kalsın bulayım diye
mbs44_16 Arenn1 yemezsen ne olur ki? Bebeğinin vücudunda çağla şeklinde lekeler filan mı olur? Ülkede maddi durumu elvermediği için istediği bir sürü şeyi yiyemeyen gebeler varken size birşey olmaz
Arenn1 mbs44_16 neden bu kadar size battı.ya da benim muhteşem lüks bir hayat yaşadığım kanısına nerden vardınız.Cok rahatsız olduysa bakmazsin olur biter.Bana bişey olmadı ama sana olmuş anlaşılan
Arenn1 Mjgnfdn o an düşünemedim ama buraya o kadar çok şey atan varken benim ki çokta birşey değil gibi
mbs44_16 Arenn1 bana batan birşey yok sadece gereksiz bir post açtığınızı anlatmak istedim ama siz farklı anlamlar yüklemişsiniz.
Jalovemes Arenn1 ben 8. Aydayım geçen canım bişey çekti göğsüm taş kesildi inşallah sizin bişey olmaz
Jalovemes Arenn1 benim sol göğsümde oldu yeni ergenliğe girmiş gibi yürürken bile acıyodu duşta sıcak suyla masaj yaptım parol içtim iyi geldi