Minederin Rumeysaalper 37 haftalik olacağım kac gundur bebegim hic yok denecek kadar az hareket ediyor endişelenmeli miyim pazartesi gideceğim hastaneye
Rumeysaalper Minederin son haftalarda normal sanırım bende internetten bakmıştım saatte en az 10 hareket hissediyorsanız normal diyordu
Ziynetdefne16 Rumeysaalper ben donemiyorum kalça kemiklerim çok ağrıyor gece uykumda dönerken bile eşim donduruyor kalça kemiği ağrısından
Dolphin16 Rumeysaalper bebeğin gelişimi iyisi aslında 3000 kiloydu en son bakalım ne kadar doğacak 40 haftalık olaydı 4 küsür olurdu kilosu dedi doktor ilk oğlumda 4800 doğmuştu normal doğum . Sağlıkla gelsin hepsi kilo sorun değil alırlar büyürler 🥹🥹🧿
aysenuryusuf 37 haftalık olcam yarın ve aşırı derece boğaz ağrım var ciğerlerim acıyor kulaklarım ağrıyor nasıl geçer bilmiyorum doğal hiçbişey fayda etmiyor doğum ne zaman olcak o da belli değil şu süreçte aşırı yıprandım 🥺
Bktkckoglu Rumeysaalper 37+4 şiddetli bel ağrısı ve bacak aralarında ağrılarım var umarım normaldir 🥺
aysenuryusuf Rumeysaalper allahtan yarın doktor kontrolüm var inşallah bişeyler verirde rahatlarım en azından bebeğe geçmesin 🥺