• Doğum
  • Perine masajı faydasını görenler var mı ?

Gokceulcay evet gidip birde bir konuşmak lazım çünkü doktor şaun nehir hanım tek var öteki doktor gitmişti şimdi yeni bir doktor geldimi gerçekten bilmiyorum mauyne ücreti 1200 TL nehir hanımın öteki giden doktorun 1000 TL di sizin hasta birimleri ile konuşun doktorlarda konuşun bazen doktorda yardımcı oluyormuş

Reina merhaba ebeniz kimdi. Birde görüştüğünüz ebeler içinde Nuray ebe var mıydı 😊 başka bi doktora gittim memnun kalmadım demişsiniz o doktor kimdi onu da söylerseniz bizde gebeler olarak ona göre yol çizelim 😄

Reina ben de bugün ilk defa aynı söylediğiniz pozisyonda yapmaya başladım ama biraz hassaslik oldu canm yanmadı ama garip bir his vardı bu normal mi yoksa benim ilk doğumumda popoya kadar neredeyse yırtık olmuştu ondan mi o hassaslik acaba.

sedanurcam normal 23 idye duydum ama hastaneden bir doktor ayrıldı nehir hanım tek kaldı aşırı yoğunmuş şuanda yeni doktor geldimi hiç bilmiyorum oyuzden hasta almıcam demişti diye duydum siz genede arayıp bilgi alın hastaneyi

Mervettas evet muhtemelen. Bende ilk yaptığımda bi tuhaf olmuştum. 3. Den sonra tam alışırsın artık