Dolphin16 Nur_50 sor geçiyor sürekli çiş kasılmalar var . Nefes almak zaten zor . Gebelik kolestazı çıktı bende haftaya 37+6 da suni sancı ile aLıcaklar bebeği . Korkuyorum Allahım hepimizin yardımcısı olsun 🤲🤲
Firstmomfirstchild Nur_50 normal doğum yapmak istiyorsun dimi :))? O zaman hic gecmez. Gece sancım oluyor diyorum aha sabaha cocuk gelir gelmiyor 😅 kandiriyor
Eyvz Nur_50 37 hafta içerisindeyim . Pazartesi doğumum var inşallah. Evin temizliğine taktım o yüzden pek ağrılarımi umursamıyorum.
Nur_50 Eyvz dikkat et kendine yavaş yavaş yap yorma kendini benim sağolsun eşim yaptı çoğunu benle beraber herley hazır oğlumu bekliyoruz😄 bugün annemde geldi memleketten bakalım ne zaman doğacak torunu.
Eyvz Nur_50 teşekkür ederim iyi dileklerin için. Sağ olsun eşim de yardım ediyor . Beraber yapıyoruz. Rabbım esin merhametlisini nasip etsin herkese.
ElifKarata Nur_50 ehh iste artk Bi an önce kavuşmak istiyorum. Daral geldi 30 ocak ta doğumum 38+6 da
Zeyy76 mutluyuz123 bebek hareketleri nasıl . Biz bugun tatlıyla zoraki hareket ettırdık. Cok nadır dıger gunlere gore azalma var
mutluyuz123 Zeyy76 canım evet benim de hareketleri yavaşladı eskisi gibi çok hareket etmiyor ama doktor normal dedi hiç hissetmez isen gel dedi hareket ediyor benm ama çok nadir
mutluyuz123 Zeyy76 yani nasıl desem hareketlerinde azalma zar ama hareket edince de aşırı canım acıyor artk benim seninde öyle mi bilmyorum