MadameNoire gizem-cbn yani en kısıkta yaktigin halde geliyorsa yapacak bisey yok kardeşim. Çocuk yoksa sadece gündüz yak gece kapat ama varsa mecbur yakacaksiniz ..
Temmuzmucizesi26 gizem-cbn komple evimin her yeri yanıyor ve 45 50 lere çıkıyor peteğe el vurulmuyor 1300 geldi ama merkezi sistem bizim tüm bina yaktığı için güzel ısınıyor ve çok gelmiyor
Sergul1425 gizem-cbn ilk ay 630 gelen fatura bu 1560 tl geldi 4 petek açık ama ev çok sıcak hepsi 2 buçuk da yanıyor
Hnd_01 gizem-cbn bizim ev büyük olduğu halde 1200 gelmiş.ben 2.5 bekliyordum 😅dublex iki katta mecbur yanıyor.16 günlük bebişim var 😍
cutecik Minigiim-vebenn52 136₺'lik bir kısmını devlet karşılıyo zam yok diyolar ama yazın gelen %200′lük zamlar şimdi çıkıyo işte
Boncukk123 gizem-cbn gecen ay 1100 TL gelmişti bu ay 1500 TL geldi iki odam kapalı cok cok yüksek derecede de yanmıyor ama bana da cok geldi canım zam var gibi sanki bilemedim
MadameNoire gizem-cbn Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin. Doğunca git başvur vallah yardıma falan hiç cekinme alan alıyor en azından idare eder bende nisan da doğum var doğunca inşallah başvurucam ihtiyacım olacak sonuçta..
MadameNoire gizem-cbn bizde öyle vallah kira şu bu derken zar zor yetiyor. Çalışsam çocukla yapamam bakan eden de yok ..
Rabiabss gizem-cbn bize yine iyi gelmiş o zaman bütn odaları yakıyorum 470 gelmiş tabi ara katta olmanın avantajıda var