YesimAykut Yusufayazin__annesi oğlunla gel canım sıkıntı olmaz ki arabanız varmı bilmiyorum ama, sen bilirsin yine de 🤗
YesimAykut Yusufayazin__annesi neresi sana uygun canım ben altındağdayım, sen neredesin ona göre ortak yer bulalım😌
Yusufayazin__annesi YesimAykut ben etlikteyim Osmanlı tarafı Gülhane hastanesi var ya oraya 20 dklik mesafe oturduğum yer
YesimAykut Yusufayazin__annesi benim eşim etlik şehir hastanesinde çalışıyor o zaman nasıl yapsak bilemedim ki hava da soğuk benim kuşlarım hassas üşümesinler kalorifer dibindeler evde 😂 osmanlıya getirsek eşimle alırmısın oradan😌
YesimAykut Yusufayazin__annesi bir de şöyle bişey de var kafesi geri almam gerekiyor çünkü sürekli yavrulamaya devam ediyor kuşlarım kafes ve diğer malzemelerin (suluk yemlik) olması lazım🙂
YesimAykut Yusufayazin__annesi eşim erken gidiyor işe 8 gibi orda oluyor kuşları içeri sokamam dedi, yarın etlik çorbacısına gitmeye niyetimiz var olmadı bırakırız size adres verirseniz😌
Yusufayazin__annesi YesimAykut şey eğer eşiniz anliyorsa baana bir dişi bir erkek verirseniz sevinirim resimdekiler demi kus
YesimAykut Yusufayazin__annesi evet bunlar kuş, ben anlıyorum biraz dişiler kahverengi krem gibi gagaları, erkekler mavi gibi, olur canım
Yusufayazin__annesi YesimAykut lila gaga da erkek kuş mis anneme sordum 😁 oda 3 tane bakıyor ondan anlıyor
YesimAykut Yusufayazin__annesi evinin yakınlarına olur canım, etlik çorbacısına yakın mı eviniz, yarın detaylı konuşalım ona göre veririz kuşları 😌
Yusufayazin__annesi YesimAykut etlik corbacisi hiç bilmiyorum eğer bana yukseltepe getirebilirsiniz çok memnun olurum evim onun aşağısında daha ama oraya çıkarım çocuğu eşime bırakıp bide kafes vs almam gerekiyor
Yusufayazin__annesi YesimAykut annem bebek gibi seviyor onları biri konuşuyor 😁 bir kusumuzda öldü normlde 4 adetti annem çok ağladı anlatamam
YesimAykut Yusufayazin__annesi yarın akşamüstü yazarım canım sana madem ben de tam yükseltepeyi bilmiyorum konum lazım