YesimAykut Arkadaşlar muhabbet kuşlarım var 8 tane yavrusu oldu sahiplendirmek istiyorum lütfen ankaradan isteyen varsa yazsın🙏 çok oldukları için bakmakta güçlük çekiyorum, kafesini alın gelin kuşları sahiplendireyim❤️
YesimAykut YesimAykut yeni doğdular bebek muhabbet kuşlarım var çok tatlılar fotolarını da atayım 🤗❤️
Powergirls YesimAykut orda olsam alırdım erkek olanı 😄 benim disi muhabbet kuşum var ona arkadaş arıyorum 😄
Aysegul58 YesimAykut ayyy masaAllah bende Dikmendeym valla yakin olsam gelir alirdm. Esimde bende cok seviyoruz kuşları.. bi gun yolum duserse belki😂
YesimAykut Minigiim-vebenn52 sarı yeşil beyaz var, yuvalıkta da kuşlar var çıkmıyorlar 😂😂 isteyen varsa yazsın lütfen başa çıkamıyorum 😂
YesimAykut Yusufayazin__annesi olur canım haftasonu musait misin gelip almak için, Altındağda yaşıyorum, instagram hesabımı vereyim @aykutyesim
YesimAykut Yusufayazin__annesi alırsan çok mutlu olurum çalışıyorum yetişemiyorum 2 tane verebilirim alırsan🤗
Yusufayazin__annesi YesimAykut Altındağ neresinde canım instagram benim yok eşim bırakmıyor kullanmama ama annemden yazabilirm sana instagramdan
YesimAykut Yusufayazin__annesi olur canım tam belli değil dişi mi erkek mi bebek oldukları için sanırım ama anlıyorsan alabilirsin ❤️
YesimAykut Yusufayazin__annesi oğlunla gel canım sıkıntı olmaz ki arabanız varmı bilmiyorum ama, sen bilirsin yine de 🤗
amayinedeiyiilerledim Yusufayazin__annesi gagasının üstü beyaz ve kahverengi olanlar dişi, mavi olanlar erkek☺️