Reina Prmdkanneee benim de böyleydi oğlum şuan 2 yaşında. Şimdi de gebeyim. Ve böyle silikti. 6 haftalık olduk 🥰🥹 hatta foto paylaşmıştım bakabilirsin
zey-nep11 Yani var gibi maşallah inşallah vardır ya bi kan verın pazartesiye kadar olmazsanız inşallah olur inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🙈
Ebbruc Prmdkanneee valla bence öyle. Kaset testlerde kolay kolay böyle olmuyo çünkü, silikte olsa var yani. Ama en garantisi kan vermek canım. İnşallah vardır
Prmdkanneee sellyxm 3438FG Ebbruc Erken gebelik testim bitti ama kan verdim sabah sistem arızası yüzünden kontrol edemiyorum e nabiza da düşmedi insallah bardır kızlar elim ayağım titriyor
sellyxm Prmdkanneee Prmdkanneee b Prmdkanneee Bende dün test yaptım silik çıktı profilimde var fotosu, yarın ılk ısrarla tekrar deneyeceğim ahhhh
Prmdkanneee sellyxm Zhra42 ffckizannesi 3438FG tamam sakinimmm ama sonuç kesin haftasonunu asacak neyse biz testle takip ederiz 😍
Duygu9604 @Prmdkanneee ayy aynı duyguları bende yaşamıştım benimki de böyle silik çıkmıştı doktorum daha 10 günlük felan demişti :)) hayırlı olsun canım 🙏🏻🙏🏻
Prmdkanneee sellyxm ay ben göremedim testiniziii ben dayanamadım yaptım yarın sabah erken gebelik test yapıcam 😍