Elifya1 Bu testlerde normalde gözükmeyen ama flaş tutunca beliren hafif çizgi ne demek oluyo ? 🫣 ilk defa duydum. Bilen var mı
2prensesannesiiii Elifya1 bende denediğim zamanlar çok yapardım kızımdan önce ben banyo aynasının ledini açardım silik çizgi görürdüm ya da görmezdim
Ebbruc Elifya1 bazı erken gebelik testlerinde maalesef o çizgi oluyomuş normalde de , kuzenim eczacı ona sormuştum. Flaşla baktığında siyah gibi bi çizgi var önemli olan çizginin kırmızı ya da pembe bi renkte olmasıymış.
Elifya1 @hayalim35 @Baycam @2prensesannesiiii ya benim mesela iki gün önce yaptığımda çok silik çizgi vardı. Bugün yaptım çizgi yok. Sonra dedim ki flaşla da bi bakayım yazanlar olmuş bununla ilgili. Sanki bugünkinde de hafif var flaşla bakınca
hayalim35 Elifya1 adetime 5 gün kala test yaptım aşırı silikti foto çekmeye çalıştım belli olmuyordu flaşla baktım varla yok arasıydı adete bir gün kala ilk idrarla tekrar yaptım çok net çıktı şuan 25+2 haftalığım ilk idrarla daha kesin sonuç alınıyormuş
Baycam Elifya1 ben 7 8 saat sonra zar zor belli olan çift çizgiyle öğrendim çizgiyi benden başka gören yoktu ☺️ ikinci gün tekrar yaptım daha erken belirdi kan verdim 16cıkmıstı sonra geldim normal kaset test yaptım hiç çizgi çıkmamıştı 2 gün sonra tekrarladım kan testini 100lerde çıkmıştı eğer çizgi gördüysen vardır
2prensesannesiiii Elifya1 valla öyle gördüğümde kanda pozitif çıkıyordu 6 10 değerlerde bişey çıkıyordu testin bozuk olma ya da kuruma çizgisi olma ihtimali de var tabi en neti kan bu gebeliğimde testle uğraşmadım hiç kan verdim direk çıktı
Elifya1 hayalim35 ayyy ne güzel. Umarım benim de öyledir 🥹💖 maşaAllah 🧿🧿 ben tam umudu kesmiştim hani salmıştım Allah’ın dediği olur zamanı var diyerekten. Dün işte bakayım bi yine de dedim hafif silik çizgi vardı. Bugünki yaptım gözükmüyo ama flaşla çok hafif var sanki. Bu aydan umutlu da değildim regl sivilcelerim geldi gibi çünkü ara ara da hafif ağrıyo kasığım. Bi de neden bilmiyorum ama beyaz sarımsı akıntım başladı. Kısacası herhalde enfeksiyon var bu ay da elendik diye umudum yoktu
hayalim35 Elifya1 hamileliğin başında yüzümde çok sivilce çıktı inş vardır kuzum yarın ilk idrarla tekrar test yap yine çıkarsa kan ver gecikti mi adetin
Elifya1 hayalim35 yok Reglime daha 8 gün var. Ben normalde günüm gelmeden hiç yapmadım ama nedense bi yapasım geldi bu sefer yumurtlamayla beraber aynı anda yaptım zaten. Takip ediyorum her ay çünkü. İnşaAllah ama bilmiyorum 🥲🥹💖
Elifya1 Ebbruc yani flaş tutup bakınca hafif çok silik pembemsi gözüküyor. Ama normal şekilde bakınca gözle görülmüyo 🙄🫣 yok mudur yani o zaman
Ebbruc Elifya1 pembeyse olmadı ihtimali çok yüksek ama bikaç gün sonra tekrar yap ya da direkt kan ver daha net olur
Elifya1 Ebbruc bence de öyle yapiyim gecikirsem kan veririm. Yani flaşla bile çokçok hafif gözüküyor sanki öyle anlatiyim
Ebbruc Elifya1 bende yapmıştım bi ara erken gebelik testi çokta umutlanmıştım flaşla bakınca belli oluyordu ertesi gün adet olmuştum, kuzenime sorunca öyle demişti . Bazı markalarda oluyormuş, ama pembe diyosan dediğim gibi tekrar et sen onu
Elifya1 Baycam normal şekilde gözükmüyo ama flaş tutunca sanki çok hafiften gölgesi gibi🥹🫣💖 inşaAllah vardır
Elifya1 2prensesannesiiii kuruma değildi ilk yaptığım 3 dakikada bile silik gözüküyordu önden. Flaş tutunca pembe pembe arkadan gözüküyordu hafiflikten hatta. Ama bugün ki önden hiç gözükmüyo arkadan flaş tutunca anca hafif silik gözüküyor sanki