Esra_4774 Aysnr11 sormaaaa ah ah😀 benim bebiş yataga girdiğim an hareketleniyor bazende gece 4,5 gibi uyanıp 6,7 ye kadar uyutmaz uyanınca bir şeyler atiştiriyorum tam hareketleniyor 🤲🥰
Aysnr11 Esra_4774 bugün biraz uzun yol yaptık hareketlerini sanki vajinamda hissettim hep normalde göbek deliğimin yan tarafları ya da üstünde hissediyorum acaba pozisyonu mu döndü merak ettim siz de de oluyor mu ara da böyle sanki ayakları vajinadan çıkacakmış gibi his 😊
Esra_4774 SumeyyeTpl bazen gün içinde uyurlar geceleri hareletlenirler bugün biraz bekleyin hic hareket etmezse saglık ocagına kalp dinlemeye gidersiniz birşey önericem çikolata yada turk kahvesi içip sol tarafa uzanın bebekler türk kahvesine hareketsiz kalmazlar genelde
SumeyyeTpl Esra_4774 tatlı olarak meyve yemiştim ama hareket etmemişti bir dahakine türk kahvesi yapıcam mutlaka ve galiba bizim sağlık ocağımzda kalbini dinleyebileceğim bi alet yok 🥲
Esra_4774 SumeyyeTpl el doopleri var canım her sağlık ocağında olması gerekiyor zorunlu 20 jaftadan sonra duyuluyor net bir şekilde
SumeyyeTpl Seac işte mesela benimki sabah uyandığmda oynar hep gün içinde oturduğumda oynar geceleri fazla oynamaz geçen gün içinde de hiç oynamadı akşam biraz bal yedim ondan olabilir oynadı 6-7 defa içim rahatladı
sakinanneee3 Aysnr11 28+4 gönlü olunca diyelim gece en çok hareket ettigi zamanlar bide sabah erkenden 😂🥰
Aysnr11 sakinanneee3 Evet geneli aynı demekki biz de gece ve sabah erken saatler ya da canı ne zaman isterse 😄😄
yorgunanne_ Biz 32 haftalığiz neredeyse kızım maşallahi var ne sabah ne akşam hiç durmuyor heleki yemeklerden sonra yada iki dakka oturdugumda su an bile yazarken durmuyor yerinde inşallah doğduktan sonra biraz sakin olur bu şekilde olursa ben oldum demektir😅
Aysnr11 yorgunanne_ Karında nasılsa çıkınca da öyle oluyorlar maalesef 😄😄 Canı sağ olsun sağlıklı olsunlar da 🥰🥰