Aysnr11 Merhaba kızlar bebişleriniz ne sıklıkla hareket ediyor? Benimki genelde gece ya da yemeklerden sonra hareketleniyor sonra sürekli uyuyor sanırım, en aktif olduğu saat gece 1 🥰
Esra_4774 Aysnr11 sormaaaa ah ah😀 benim bebiş yataga girdiğim an hareketleniyor bazende gece 4,5 gibi uyanıp 6,7 ye kadar uyutmaz uyanınca bir şeyler atiştiriyorum tam hareketleniyor 🤲🥰
sakinanneee3 Aysnr11 28+4 gönlü olunca diyelim gece en çok hareket ettigi zamanlar bide sabah erkenden 😂🥰
Efnan3443 Bende 28+3 haftalık bende yemek yedikten sonra haraket eder bide uzanınca geceleri geç saatlerde çok hareket eder ama babası hissetmek istediğinde naz yapar hiç kıpırdamaz☺️
iremm00 Aynı haf. Bizde öyle öyle aşırı sıklıkta etmiyor ymeektne sorna kahveden sorna gece sabaha karşı bazende
Aysnr11 iremm00 Bende bazı günler aşırı hareketli oluyor ayakta olduğumda bile yemek yaparken falan hissediyorum bazen duruluyor değişiyor gün içerisinde
Aysnr11 SumeyyeTpl Tatlı bişeyler yiyip dürtün karnınızı hareket eder mutlaka uzun süre hiç hareket hissetmezseniz doktorunuza gidin 🩷
Esra_4774 SumeyyeTpl bazen gün içinde uyurlar geceleri hareletlenirler bugün biraz bekleyin hic hareket etmezse saglık ocagına kalp dinlemeye gidersiniz birşey önericem çikolata yada turk kahvesi içip sol tarafa uzanın bebekler türk kahvesine hareketsiz kalmazlar genelde
SumeyyeTpl Aysnr11 meyve yedim ama tekmesini fln hissetmedim içimde balon patlaması gibi biseyler oldu ama hareketlerini hissettiğim için o sanki bebeğin hareketiymiş gibi gelmedi
Aysnr11 SumeyyeTpl İnşallah ama uzun süre hiç hareket hissetmezsen muhakkak acile git ne olur ne olmaz 🌸
SumeyyeTpl Aysnr11 ay etti etti içimde rahat etti az önce oynadı dışardan bakılıncada görülüyordu yeminle rahatladım ya 😮💨☺️
Seac SumeyyeTpl bugün aşım vardı ona gittim orda ki ebe 18 saat uyuduklarını sürekli aynı saatlerde takip yapmamı söyledi.
Seac SumeyyeTpl öyle korkutuyoyar insanı bazen ayakta çok dRup durduğunda hareket etmeyince korkuyorM sonra tekrar ufacık bi tık atma sesi geliyor içim rahatlıyor. Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın
SumeyyeTpl Seac işte mesela benimki sabah uyandığmda oynar hep gün içinde oturduğumda oynar geceleri fazla oynamaz geçen gün içinde de hiç oynamadı akşam biraz bal yedim ondan olabilir oynadı 6-7 defa içim rahatladı