Tugce-K mimozacicegi00 google diye bir arama motoru icat edilmiş😅 ordan Türk Dil Kurumu sözlüğüne girip aratabilirsiniz (bana sorana kadar😅)
mimozacicegi00 Tugce-K ayy iyi ki dediniz😂😂 bugüne kadar adı Liva olan bir erkek görmedim o kadar siteye baktım hiçbir erkek listesinde Liva ismi yok ayrıca google yazdığında ilk çıkan şey her zaman doğru değildir sizin gibi hemen herşeyi googleyıp ahkam kesenlerden bıktık😁 araştırmak nedir google yazın bunda ilk çıkan doğru çıkacaktır muhtemelen 😘
Kbrbydk ZelihaTkcnn Kızım var Aysima adı. Şimdiki bebeğim de kız olursa babasıyla adına karar verdiler Almila diye. Ama beğendiğim isimler Ayla, Alya, Eliz, Beliz, Beril. Ozellikle Minel ismini duyunca çok hoşuma gitmişti.
Gzmkan96 Aminealeyna bende Aden düşünüyordum ama sanırım anlamı çokta iyi değilmiş 😞 istersen sende bi bak https://bebegimeisim.blogspot.com/2021/07/aden-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1
nil_sugra Gzmkan96 isim işini bu kadar hafife alan insanlara kızıyorum. Paylaşımınız çok güzel ve yerinde olmuş ❤️
Tugce-K mimozacicegi00 google’a TÜRK DİL KURUMU SÖZLÜĞÜ yazıcaksın ordan aratacaksın. Google’a dümdüz liva ne demek diye yazmayacaksın. Off kime ne anlatıyorum sen koy canım tamam😅😅
gulesergurgen 12+4 Cinsiyet için doktorumuz kız tahmininde bulundu kesin değil. Kız olursa Gülce, erkek olursa Baybars .
gulesergurgen Miraggio Biz de Gülce istiyoruz yıllardır aklımızda sadece bu isim vardı ve kimseden de duymuyorduk burda birkaç kişide duyunca şaşırdım 😍 Çok güzel bir isim bence
Elif34 YldrmNUR aynen bende beğendim Şubat’ta doğumumuz alına koymak istiyorum ama eşimle anlaşamıyoruz kendisi yağmur istiyor
Ebruli42 NurayEngin Anlamı nedir? kulağa pek hoş gelmiyor, Hazel vardı komsumuzun kizi ama gazel ilk defa duydum. Edebiyat dışında