MervEfehan Onatfidan47 bende almıyorum boşver 😄 ama kafama takılan tek şey gerçekten anlamı doğru mu bunu en net nasıl ogrencem bilemiyorum
Ebruli42 NurayEngin Anlamı nedir? kulağa pek hoş gelmiyor, Hazel vardı komsumuzun kizi ama gazel ilk defa duydum. Edebiyat dışında
Dilarak0706 Daha 10+4 teyiz kız mı erkek mi tabiki bilmiyoruz ama kız olursa 1 ismi Eflin olucak inşallah 🙏🏼🌸
Mrvkaramn Hamileyim bi oğlum olacağını öğrendik ama kız olsaydı da beğendiğim isimler vardı size fikir olsun Asya ❤️ Zümra💜 Öykü 🩷 Derin 🧡
Busectlk ZelihaTkcnn 13+2’deyiz. Kızımız olacak ama isim bulmak çok zor. Henüz karar vermedik foruma bakıyorum herkes çok güzel isimler seçmiş
Tugce-K mimozacicegi00 google diye bir arama motoru icat edilmiş😅 ordan Türk Dil Kurumu sözlüğüne girip aratabilirsiniz (bana sorana kadar😅)
ZelihaTkcnn Birmumdur Anlamı yükseleni harf analizi olarak güçlü bir isim ve kulağa çok hitap ediyor 😊💞❤️
Almilamihra 31.Haftam bu zamana kadar hep Almila Mihra diyorduk. Son anda değiştirdik. Zeynep Mihra koyduk. İsmine özel ürünler yaptırdığım için artık değiştirmeyiz 😅