schiphol dlb97 ben de öyle düsünüyorum seçeneklerimi araştırıyorum. Gittikten sonra da bilgilendirir misiniz? Süreci cok merak ediyorum, benzer şeyler yaşayacağımızı tahmin ediyorum, dediğiniz gibi biletler kalış hastane aracı ücreti vs sanırım 30bin dolar civarı olacak.
dlb97 schiphol tabii ki bilgilendiririm bizim git, gel ,ev ,dogum ve alisveris derken ayirdigimiz butce asagi yukari o civarlarda .
Ezginur1989 schiphol merhaba doğum süreciniz ne durumda herşey dahil evden çıkıp Türkiye den yani tekrar Türkiye’ye dönmek maliyeti ne tuttu aracı firma vs herşey dahil ortalama ne kadar harcama yaptınız
dlb97 schiphol merhaba ben miami ye geldim hamile oldugum anlasilmadan giris yaptim ilk doktor kontrolumde oldu her sey fazlasiyla guzel ve yolunda gecti dogum yapmama daha zaman var eger gelme zamaniniz yakinda erkenden sizide bilgilendirmek istedim
schiphol dlb97 çok teşekkür ederim sizin adınıza çok sevindim🤍 ben eylül ayında doğum yapacağım inşallah o sebeple birazcık daha var ancak erken gidildiği için tabi tüm araştırmalarımı yapıyorum. Bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim, umarım keyfiniz hep böyle yerinde olur.
busraksm dlb97 merhaba ülkeye girişte soru sormadılar mı acaba, kaç kilo almıştınız hamile olduğunuz belli miydi? Şebnem hanımdan bende paket fiyatlarını istemiştim ama bronz olan bile pahalı gelmişti siz hangi paketi aldınız ve memnun kaldınız mı?
dlb97 schiphol saglikla gelsin bebisiniz imkaniniz varsa kesinlikle bebeginiz icin gelmelisiniz 🐣 cok tesekkur ederim 🌸
schiphol dlb97 çok teşekkür ederim, doğumunuz çok güzel geçer umarım🤍 Tekrardan mesajlarınızı bekliyorum 🫶🏻
Busra_27_34_ schiphol işte bizde çocuğun adını kaynana kayınbaba adı koymayalim diye dua ediyoruz 😁şaka bir yana umarım herşey gönlünüzce olur ❤️
schiphol Busra_27_34_ aşkım ben kendi anneannemin adını koycam ksjdjsjshs 😂 aynı dertler var ne sanıyosun😂😂
lylabaros dlb97 merhaba, kaç haftalıkken uçtunuz acaba? Bir de giderken buradaki doktorunuzdan özellikle tahlil vs. Bişey görürdünüz mü? Ben 30.haftadayım geç mi kaldım sizce?
dlb97 lylabaros ben 32+5 te uctum gelirken ilk ve son ultrasonumu getirdim burada zaten ilk kontrolunuzde idrar ve kn tahlili yapiyorlar. Gec kamis sayilmazsiniz bence 33. Haftasinda genelde geliyorlar buraya
dlb97 schiphol merhaba her sey yolunda gidiyor bebegin dogmasini bekliyorum :) sizin nasil gidiyor kac haftalik oldunuz?
schiphol dlb97 tebrik ederim, herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Ben de bugün 10 haftalık oldum. Sizdeki gelişmeleri merak ettim :)
dlb97 Yaa ne guzel daha yolun basindasiniz :) ben bebek dogduktan sonra sizinle tecrubelerimi paylasirim
dlb97 schiphol merhaba ben dogum yaptim gatta 5 gun oldu bile. Size amerika da dogum ile ilgili sunlari soyleyebilirim cocugunuz icin inanilmaz bir firsat. Hastaneler cok ilgili ama herkesin dedigi gibi inanilmaz bir normal dogum taraftarilar ben burada normal dogumda komplikasyon yasayan bebekler gordugum icin sezaryen olmaya karar verdim. Size de verebilecegim tek tavsiye sezaryen olun gelicekseniz. Tabii sizin karariniz ama sanirim bebek icin en sagliklisi o .