dolunay__ Tinii_minii_mom üç ciğer geliştirici vurdular o kadar hareket azlığı yoktu şimdi 36 6 havtalik oldum sen kendini tedirgin etme o hareket eder istersen doktura git kac havtalik oldun sen canim
dolunay__ Tinii_minii_mom ben 36havtalik 6 oldum benim de plesenta aşağıda olduğu için kanam olmuştu ondan ciğeri geliştirici vurmuştum cok şükür birşey olmadı bu günlere kadar geldim sen ne için vuruldun
Tinii_minii_mom dolunay__ 36+6 mı ay maşallah ya ne güzel büyümüş ya. Nstde 33te sancı çıkmıştı bir de 2 hafta geriden geliyoruz maalesef korktum ben doktorda önlem olsun dedi erken doğarsa küvez için dedi. İnşallah o günleri görmeyiz rabbim 38-39ları gösterir ya
dolunay__ Tinii_minii_mom korkma allahin izniyle hic birşey olmaz bende cok korktum birşey olmadı benim belim çok ağrıyor karnım taş gibi oluyor Yürüyemiyorum yalancı sancım onu da bilemiyorum Bunları hep yaşadım Yani hiçbir şey de olmadı Bence hiç korkma Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz
Tinii_minii_mom dolunay__ bendede çok var sertleşme kasılma canım sertleşince kalbim aşırı artıyor beynim dönüyor 30-40 saniye geçiyor Yani sancı bu belli aslında ama bakalımm ya inşallah çokca büyürlerr
asell13 Tinii_minii_mom 28 ve 32. Haftalarda bende olacam diğer çocuklarım da da oldum bi sıkıntı yaşamadım