hyena Kızlar ilk dakikalar zorla görünür çıktı bekledikçe böyle oldu 2 gündür yapıyorum ilk defa böyle çıktı adet ağrısı gibi ağrım var
Ayselcnt hyena çok silik görünüyor sanki.. hayırlısıyla sağlıklı bir gebeliğiniz olur inşaAllah.. testin markası nedir.. birde adetinize kaç gün var?
Baycam hyena ilk testim de 7 saat sonra çizgiyi görmüştüm çizgi çıktıysa gebelik vardır canım kendine dikkat et kan testi yaptır hayırlı olsun
hyena MelodyFairy adetimi bekliyorum pazartesiye kadar beklemek istedim elimde son test kalmıştı yapınca böyle oldu
Hulo2105 hyena bende böyle öğrendim hatta bişey çıkmadı çöpe attım. Sonra bi bakıyım dedim çöpten aldım aynı böyle silikti gözlerime inanamadım burdakilere atıp sormuştum😂 hayırlı olsun canım kan ver hemen 65 le öğrenmiştim ben.
hyena Hulo2105 2 gündür yapıyorum test böyle olmadı dünkinde az siliklik varmı ama negatif saydım bugünde böyle olunca şaşırdım valla pazartesi kan vericem
hyena Nadire042 adetlerim düzensiz 5 gün sonra olacağım gösteriyor ama işte o 5 gün 10 günde olabiliyor maalesef
Eheh Bende yaptım test bugün adetimin 2günlük gecikmesinin ardından ama hep negatif çıkıyor ☹️ normalde günü gününe olurum
hyena MelodyFairy ben ilk hamileliğimde öyleydim kaç ay boyunca olmadı ovulasyon kullandığım halde sonra ümidim bitmişti gece esti son kalan testi yaptım hamileymişim oturdum gece hüngür hüngür ağladım sevinçten darısı size olsun sağlıkla