bicirinannesi Busraerrr maalesef canım bende sadece kese var bebek görünmedi henüz. İki hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi. Ama ben çok endişeliyim 😞 sen gördün mü peki?
bicirinannesi Busraerrr canım naptın gittin mi doktora ne oldu sonuç. İnşallah duymuşsundur minik kalp atışlarını 🤲🏻
Busraerrr bicirinannesi 6+2 yim canım pazartesi gidicez o zaman gözükmesi lazım diyor doktor inşallah 🙏🙏
bicirinannesi Tuubah ben de 2 Ocak’ta gidicem canım ozaman tam 8 hafta oluyor. İnşallah görürüz meleklerimizi🥰🤲🏻
bicirinannesi Yagmurkrtoglu ne zaman kontrole gideceksin? İnşallah görürüz meleklerimizi 🤲🏻 Beklemek çok zor yaa😏
Yagmurkrtoglu yengecizm 6 hafta 1 günlük fakat kese gözüküyo hala bebek gözükmüyo içinde küçük diye umuyorum
Tuubah Yagmurkrtoglu aynen bende 5+3 te gittim kese görünüyor ama bebiş görünmüyor dedi. Tekrar gidicez bakalım biraz daha büyüsünler ☺️
bicirinannesi Busraerrr programda çıkan haftayla doktorunki tuttu mu peki canım? Benim kese göründüğünde hafta olarak bişey yazmıyordu kağıtta