Ayys6-nr tugrakubra_1 Rabbim hayırlısını versin hakkında tez vakitte bu güzel duyguyu yaşaman dileğimle 🥰
Ebbruc tugrakubra_1 yerleşme kanaması da olabilir , kimyasal gebelikte olabilir. Ama ağrılarınız varsa kimyasal gebelik olma ihtimali yüksek. İnşallah aksi olur, doktora görünün yine de
tugrakubra_1 Ebbruc doktordan çıktım şimdi hamile değilsiniz herhangi bir kimyasal gebelik vs durumu da yok dedi hiçbir sorun olmadığını söyledi düzensizlik için ilaç verdi çıktım
tugrakubra_1 Blueberry0 büyük ihtimalle öyle ama iki kere tekrarladım iki saat arayla ve hemen pozitif oldu bende anlamadım
tugrakubra_1 Ayys6-nr Amin aslında 2.yi düşünmüyordum ama olunca da bi heyecan yaptım beklediğim bi durum değildi en hayırlı zamanda olur umarım oğlumun biraz daha büyümesini istiyorum
Ebbruc tugrakubra_1 adet söktürücü falansa bence kullanmayın, doğal şeyler denemeniz daha iyi kimyasal kullanmaktansa
MNesemm Cnm benimde pozitif çıktı ama şuan bended. Çok az miktarda kan geliyo kaset test yaptım çıkmadı ama erken gebelik testi de çıktı bende ne yapcami bilemedim şuan belim ağrıyor sadece