Esenha Sevde11 bunlar normal ilaclar ben bide igne yapiyorum hergun kan sulandirici 9 ay boyunca yaptim baslardada ustune progesteron igneside yapiyordum. Hepsi bebeginizin gelisimi icin olan ilaclar neyi kafaya taktiginizi anlayamadim
Sevde11 Esenha igneyi ben de yaptım proluton ,yeni bıraktık , omega 3 çok kötü kabiz ve mide bulantısı yapıyor devacitte vitamin ilaci bir de demir ilaci karnım patlayacak gibi kabizliktan ,şuruplar işe yaramıyor, mecbur kullancam hersey bebeklerimiz icin🙏🙏
ZeynepAsya1 Sevde11 33 haftalıgım hergün 1 pulcet 1 levotirion 1 fertamir 1krilom 1 vitafemin 1magnezyum 4 alfamet 1de oksapar iğne kullanıyorum Coraspirin de içiyordum onu 1 hafta önce bıraktım 😊
Esenha Oksapar igne Magnezyum ilaci( magosit) Calsiyum ilaci (calsiday) D vitamini ilaci Multivitamin( icinde omega 3 vb hersey var) (momvital) Kansizlik icin ilac kullandim gunde iki kullaniyodum ama ise yaramayinca 2 kez ferinject serum takildim
Tazeanne68 Sevde11 ben decavit büyük içemiyorum dedim doktorum özel Bi ilaç verdi onu kullanıyorum içinde omega b12 folik asit vs hepsi var günde 1 defa içiyorum tok karna
342134 Sevde11 sabah aç karnınla prograf 1 bir tane progestan fitil kahvaltıdan sonra cylo-progynova 2 diolfol 1 tane 12 buçukta progestan iğne ve lugestro iğne yapıyorum saat 3 buçukta kan sulandırıcı yani enox yapıyorum saat 5 de dekort 1 coraspin 1 cylo-progynova 2 kullanıyorum yine bir tane de fitil ondan sonra saat 8 buçuk gibi yine prograf bir tane gece 11 buçukta cylo- progynova 2 tane ve bir progestan fitil kullanıyorum 😫😫😫😫Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🤍
Nurbusra_ Tazeanne68 bende bunu kullanıyorum da bunu içerken demir ilacı da alıyor musunuz doktorum demir için ilaç vermişti ama kullanamadım kusma yaptı kaç ilaç denediysem olmadı bunun içinde de demir var değerlerim de normal geliyo doktorum demir ilacı içemiyosan içme tamam zorlama dedi ama kararsız kaldım herkes demir çok önemli diyor
Esenha 342134 kisiye gore degisiyor bu kanama durumu falan olursada degisiyor sanirim 12 yada 10 haftada birakmistim baya zaman gecti net hatirlamiyorum
Mnktrtamnk Sevde11 oksapar, ocean mummy ,adalat , gyno feron, magnimore plus ,osteocare ,progestan, birde corasprin vardıda ona son verdik 33 haftalığım
Tazeanne68 Sevde11 hemen hemen. Aynı içerik çünkü ben decavit kullanamıyorum diye bana bunu verdi bence Bi danış derim doktoruna
morpaqatya9 Sevde11 Ben mide ilacı kansızlık ilacı vitamin guatr ilacı aspirin ve bunlar bana bazen ağır geliyor hissediyorum 😔
Serendipity16 Sevde11 levotrion, corasprin, ferro sanol, b12 sprey, d vitamini damla, oksapar iğne, omega3, magnezyum her yerden ilaç fışkırıyor artık 😂
Esenha Sevde11 ilaclarin markalarinda degisiklik yaparak bu sorunlardan kurtulabilirsiniz doktorunuza soyleeyin degistirsin benim kullandiklarimda boyle sorunlar yasamamistim
Cankuss35 Sevde11 benım doktor bana sadece demir + folik asit veriyor 17. Haftama giriyorum başka bişey yok
Tazeanne68 Sevde11 doktorun verdi de benmki sordu hangi vitaminleri kullanıyorsun diye Ferrum ve magnezyum decavit ama decavit kullanamıyorum büyük midemi bulandırıyor yutarken dedm o zaman bunu kullan dedi bunu verdi onu kullanmıyorum şuan içeriğine bak ikisini birden kullanma bence ben decavit ile aynı içerik diye biliyorum