Ceylan634 Merveemin_96 4 haftaliken gitim 345 di ama ikiz kese falan girmedim 10 haftalık oldunda gidicem acaba ikiz olabilirmi şüpeye girdim7 hft6 günlük yarın 8 hafata olucaz
Merveemin_96 Ceylan634 vallahi ne desem boş kısmetinizde varsa olur, 4 haftadan sonra hiç gitmedinizmi
gncnzl Gebelik_takibi Gebelik_takibi 30+4 çift yumurta erkeklere hamileyim 🙈 15. Haftada hastanede yatarken öğrendim☺️ herkes sağlıcakla alsın kucağına bebelerini 🌸
kardelen25_ Gebelik_takibi 22+6 haftalık olduk.. cinsiyeti 20. Haftaya kadar sürekli farklı farklı söylendi 29. Haftada iki kız oldugu netleşti 💓 göbeğim çok erken çıktı şuanda da 8 aylık hamile gibiyim bayağı büyük
Elifttk Gebelik_takibi cıft yumurta ıkızlerıne 25 haftalık hamıleyım adetımın gectıgı gün betam 1200 kusurdu ılk muayenede 6+6 da cıft kese ve kalp atışlarını duydum cınsıyetlerı ıcın 16 haftada bırı ıcın erkek kesın ama dgerı kıza bnzıyo dedı doktorum 19 haftada bır kız bır erkek dedi doktorum ayrıntılıda aynıydı karnım normal çıktı ama yürürken nefes alamıyorum gecelerı uyumak zor ıkıncı hamılelegım ılkındede fazla karnım yoktu ıc karnım genıs herhalde 😀
Gule1- Hayırlı akşamlar. 20 aralıkta doğan çift yumurta ikizlerimden kızım şu an yatağında oğlum da benim yanımda. Hayırlı hamilelikler ve doğumlar dilerim sizlere, hepimizin hakkında hayırlısı olsun hep