Ask12 aynen öyle zaten kanamalar son haftalara yaklaştıkça oluyor gerçekten olabildiğince dikkat edin yine evinizi temizleyin yemeğinizi yapın ama mesela evi supurmeyin kollarınızı kaldırmayın ağır çekip itmeyin kaldırma ilişki zaten yasaklanıyor rica ederim ne demek,biliyormusun kanama zamanlarından sonra çok dikkat etmiştim bir iş yapmıyordum sadece dezgahi temizliyordum kaynanam evde deildi o gün kendimi baya yordum evi supurdum elbiseleri topladım yerleştirdim mutfağı temizledim balkonu temizledim yemektir baya yordum kendimi eğildim kalktım kırk sefer akşamına da kanamam başladı hep kendimi baya yorduvum zamanlara denk geldi şimdide ebe ve doktorum iş yapmamı temizlik yapmak yasakladı çok yürümeyi dahi yasakladilar şimdi hep uzanıyorum bir iş yapmıyorum kaynanam yanımda zaten alt üst oturuyoruz o her şeyi hallediyor gerçekten dikkat et canım bide ikiz gebelik seninki daha riskli bebekler büyüdükçe baskı olacak çünkü ne kadar soluna uzanip dinlenirsen o kadar çok kanama riskini azaltirsin