gizemko Momofelisa belki de dediğiniz gibi sonradan düzelmiştir doktorum bir şey demediği için bilememişimdir haklısınız
Ruveydaa66 Gul2769__ kanamam olmuş biraz ama onun dışında korkulan olmadı dedi doktor çok şükür doğum sonrası da 4 5 saat kanamam çok oldu sonra düzeldi
Gul2769__ Ruveydaa66 yaa iyi bari çok şükür rabbim bir daha yaşatmasın bizimde sağlıkla çıkmamızi nasip etsin doğumdan lütfen dua edin bizlere de 🤲🏻
Annesininkuzusu12 Krtcm bende hiç kalkmıyorum kanamamı durdurdular 34. Haftada alıcaz dediler rahimi de alacaklarını söylediler ve mesaneme de yapıştığı için onarıp tekrar yerleştirecekler miş
Annesininkuzusu12 Gul2769__ inşallah şifa Allah’tan umudum artık pozitif yazdıklarınızı gördükçe rahatlıyorum inşallah bende sağ Salim bebeğimi alırım ameliyat iyi geçer
Gul2769__ Annesininkuzusu12 gerçekten pozitif olsun umutlarımız Rabbimiz sifamizi verecek inanıyorum evlatlarımız da sağlıkla gelecek bizler de iyi olacaz buradan onkadar çok şey yazan oldu hepsini okudum neredeyse bana umut oldu insanların yaşadıkları 🤲🏻🌸👼🏻
Annesininkuzusu12 Gul2769__ tehlikeli olduğunu biliyorlar ya o gün ona göre doktorlar girmez mi dün ki doktor bu ameliyata onkolog girsin diye not aldı
Gul2769__ Annesininkuzusu12 yaa hadi bakalım ama uzman kişiler girsin bu ameliyatı daha önce yapmış olanlar Rabbim sizinle olsun evlatlarımız ile bizler ile olsun sağlıkla geçsin doğumlarımiz birbirimize dua edelim kimin duası kabul olur bilinmez Meryem suresi dinleyin bol bol 🤲🏻🤰🏻🥺🤍
Annesininkuzusu12 Gul2769__ inşallah umudum büyük ama tehlikem de büyük hiç bebegi dile getirmiyorlar sen önemlisin diyorlar ne olcak bilmiyorum
Annesininkuzusu12 Gul2769__ amin canım inşallah rabbim bu seslenişlerimizi geri çevirmesin hayırlısıyla evlerimize gidelim 🤲
lalc Gul2769__ Allah sağlıkla sıhhatle bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin hepimize.. erken doğan nice insanlar var zaten hepsi sağlıklı şükür ,
Gul2769__ lalc evet valla olsun onlar ve bizler iyi olalım 35 haftada ondan sonrası hamd olsun iyi olur eşimin dayısının eşi doğum yapmış bebeği 1.700 doğmuş hatta ikizlermis erken dogmuslar 30.haftada falan şimdi maşallah iyiler ikiside okula gidiyorlar 🤲🏻
Gul2769__ Annesininkuzusu12 Rabbimin izniyle her şey güzel olacak iyi olacak bebeklerimiz iyi olacak bizler iyi çıkacaz doğumdan inanıyorum 🤍🤲🏻
Gul2769__ Annesininkuzusu12 amin amin amin canım benim arada konuşalım birbirimizden haberimiz olsun intgramin varmı intgramimi vereyim konuşalım birbirimiz ile