Senakrbck Gulizartas doğum yapan akrabalarım var önce onlara soracağım memnun kalmışlar mi nasıl diye sonra karar vereceğim siz düşünüyor musunuz
Gulizartas Senakrbck evet malesef ilk doğumum kötü geçti biraz ama şehir hastanesi güzel diyorlar bakalım
Senakrbck Gulizartas inşallah en kısa zamanda konuşurum sizede yazarm gerçekten iyi yerde doğum yapmak istiyorum ilk hamilelik biraz korku oluyor ister istemez
Ummuhan_Ozer Yrnaltnkalp 38 ci haftam pazartesiye gün verildi Allah ın izni ile doğuruyorum sizin kaç haftalık ne zaman doğumunuz
Ummuhan_Ozer Yrnaltnkalp inşallah doğumu bekleyen herkese Allah kolaylık versin göz açıp kapayıncaya kadar geliyo merak etmeyin hepimiz de bir nefeste kurtulalım inşallah
Arifealkn Zeynepkrkytlli sabah saat tam 10:00 da mhrs ye mutlaka girin ama hergün alabiliyosunuz o zaman randevu bende şehir hastanesinde tuğçehan şimşeklere gidiyorum ancak öyle alabiliyorum randevuyu
Zeynepkrkytlli Arifealkn giriyorum ama bana denk gelmiyo sanırım talep koyuyorum o da her zaman gelmiyo biz alıştık sabah 6da kalkıp hastaneye gitmeye 😂