Ummuhan_Ozer Yrnaltnkalp 38 ci haftam pazartesiye gün verildi Allah ın izni ile doğuruyorum sizin kaç haftalık ne zaman doğumunuz
Gulizartas Senakrbck aaa bende 22 haftalık olduk önceleri üniversitesiye gidiyordum iki dir şehir hastanesine gidiyorum Zeynep karataşlı ya gidiyorum güzel bir doktor
Senakrbck Gulizartas bende hatice eylem kömürcüler var ona gidiyorum ama şuan asla randevu bulamıyorum ultrason resmini felan veriyor mu doktorunuz
Gulizartas Senakrbck evet veriyor canım kaç haftalık oldunuz detaylı ultrason istedi çok zor randevu buldum 30 ocakda gidecem birde Şubat 5gibi de randevu bulursam kontrol gidiceem
Senakrbck Gulizartas 12. Haftamız bitti yani 2 hafta sonraya bile bulsam yeterdi hem cinsiyet öğreniriz belki hemde kontrol iyi olur gibi
Gulizartas Senakrbck aynn güzel olur du valla 20 haftalıkken gittim biz daha cinsiyet öğrenememiştik kız dedi %80 detaylı ultrason daha iyi belli olur dedi
Senakrbck Gulizartas doğum yapan akrabalarım var önce onlara soracağım memnun kalmışlar mi nasıl diye sonra karar vereceğim siz düşünüyor musunuz