oykualya Yildiztozu_ ııı şey ben ne alaka? Beni etiketleyip geri silmişsiniz heralde ama ben size yorum yapmadım ayrıca bende onu diyorum eğer yorumunuz banaysa ne içersen iç sıcak yada soğuk bebeğe direk o şekilde gitmiyo mide de zaten ısınmış oluyo yani mantıksız bi post olduğunu söyledim ve haklıyımda
ASE6154 Arzuanne evet iş olmasından değil ne zman bişey yiyip içecek olsam bir anda sevgi yumağı oluyor kucağımdan inmiyordu
Yildiztozu_ Tubatgn Evet gerçektennnn. Evet sizin gibi yorum yapan başka insanlara da attım. Boş ve gereksiz diyaloğa girmek istemedim 😊
Kalbiimde2can MinikKalpb kiz ne alaka🤣 Hani soguk icme gaz yapar derlerde bunuda ilk defa duyuyorum. Senin ictigin cay direk bogazindan memeye gitmiyor ki🙈
Tubatgn Yildiztozu_ E girdin diyaloğa? Ne içiyorsun canım sen? Seninde beynin mi yandı bu soruyu soran arkadaş gibi? Soğuk içecek göndereyim mi?
Naressmom1644 Şey bi ara ayran postu vardı 😅😅😅 Almanci bı ablamiz. Sonra geri gelip trip atmıştı herkese dalga geçtiler diye ama Bu post o ayran içsem bebeğe zararlı mı postunu da cebine koyar , tatile gönderir 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
eylul_asil Şu uygulamayı hakkıyla kullanan kaç kişi var acaba ? Amacını aşmış bir uygulama oldu iyice