MinikKalpb Kızlar böyle bişey var mı ben çayı ılık yapıp öyle içiyorum emzirden sonra bebeğin ağzı yanmasın diye siz çayınızı kahvenizi nasıl içiyorsunuz?
Pamuk MinikKalpb İnsan anatomisine uygun değil bu durum.Sut olana kadar aşamalardan geçer.Hani direk memeden çay olarak gelmiyor.
Minikfasulyem_26 Tamamen sacmalik bole seylere inanmayn yediginiz ictignz sicak veya sogk hc bsey sutunuzu etkilemez hep ayni isida durur süt
Annesii23 MinikKalpb öyle bişey mümkün olsaydı sıcak biseyler içer öyle emzirirdik ılık ılık içerdi çocuk 😂😂 sizce mümkün mü böyle bişey nasıl inanıyosunuz böyle saçmalıklara
ASE6154 MinikKalpb gerçekten emen bebeğin var ve sen bişeyleri hala sıcakken içebilmek için vakit bulabiliyor musun 🙄 ben 3 yaşına kadar sıcak çay yüzü görmedim
oykualya MinikKalpb artık bu çiğköfte postunuda geçmiş saçmalıkta 😂😂😂 bu nasıl bi psikoloji çözemedim şuan 😁
Deletedmom_112 Haykırdım şu an 😂😂😂 bende benzer saçma şeylere hep takmıştım 🌼 burda tatliş annişlerimizin korkusu ile pek çok saçma şey okudum güldüm ama bunu es geçemeyeceğim 1 numaram yaptım 😂😂😂 çişimizde sıcak akar mı acaba o zaman ? 🤔😂😂
heffalump18 MinikKalpb Vücut sıvılarının derecesi bellidir anne sütü idrar vs yenilen içilen şeye göre bu sıvıların ısısı değişmez.
La_Liberte MinikKalpb eskiler, anneler dikkatsizlik etmesin sıcak içeceği bebeğin üzerine dökmesin diye böyle saçma sapan şeyler uydurmuşlar. Lütfen böyle saçma sapan akıl dışı şeylere inanmayın. Akıl var mantık var bilim var 🤦🏼♀️