Denizevren Merhaba kızlar reglim 7 gün sürüyor bugün 6. Günümdeyim ne zaman ovulasyon testine başlamalıyım ?
_Mother_ Denizevren adet bittikten hemen sonra aynı saatte yapmaya özen göstererek 2 saat öncesinden sıvı alımını kesip yapmanız gerekiyor testlere beni etiketleyip paylaşır iseniz yardımcı olmaya çalışırım hangi marka ovulasyona testi aldınız
Boncukk123 Denizevren adetin biter bitmez canım ben adetim bitince duş alıyordum hemen ertesi gün başlıyordum 🌸
_Mother_ Denizevren hmm anladım canım peki adetten sonra başka dediğim gibi her gün bir saat belirle ve o saatte yap 2 saat önceden çay kahve su içmeyi kes o şekilde yap testlerini beni etiketle bu postun altında elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım güzel haberler alırsın inşallah 🙏🥰
_Mother_ Bbk88 köyü duruyor ama koyu olduğunu gördükten sonra birliktelik daha doğru olur diye düşünüyorum bu testleri 24 saatte bir yapıyoruz ona göre sonuç veriyor zaten 3 gün üst üste birliktelik olduğu için köyü olunca başlamak daha iyi olur
Sinemm68 _Mother_ koyu olan dünden önceki gün silik olan dün bugün olanda bundan daha silik onu çekmemiştim bu dünden önceki gün yumurtlama olmuş mu çünkü dün silik çıktı aşırı kasık ağrım ve akıntım vardı
_Mother_ Sinemm68 koyu görünene yumurtlama diyemeyiz çünkü C kadar koyu değil sıvı alımına dikkat ederek testlere devam edin
_Mother_ Sinemm68 bak mesela bu benim testim En sonda ki testin yönü yanlış indirmişim Max yazan taraf C mesela T den daha koyu
_Mother_ Sinemm68 en altta ki yumurtlama değil ama yumurtlma gerçekleşmiş olmasi için daha koyu olmasi gerekiyor
_Mother_ Sinemm68 her gün aynı saatte mi yapıyorsunuz bide sıvı alımına dikkat ediyorsunuz demi 2 saat sıvı almamış olmaniz lazım son adet tarihinizi de belirtir iseniz sevinirim aslında
Sinemm68 _Mother_ evet aynı saatte sıvı alımı olmadan 29 aralık adet tarihim işte 5 ocakta adetim bitti