• Doğum
  • Devlet Hastanesine Gidenler bakabilir mi

Melekandc doktorum bana 38haftada alicam dedi kaçıncı haftada alacaksınız dediğimde gün vermedi daha son 1 2 hafta kala verirler

Melekandc devlet risk sorumluluk kabul etmiyor sezaryen olduysan normal doğurmak riskli diye sezaryenden devam ediyosun bedavaya😄

genc2kizannesi valla çok sevindim zaten sezeryan istiyordum özele gitmeme gerek kalmadı ilkinde devlet sezeryan yapmıyordu maaş ettiler beni şimdi yapsınlat bari 🤣

Süreleri önemli ama çok fazla zamn geçtiyse normal oluyo zaten sezeryan kaç sene oldu olalı o onemli

Ama sen imza atıp ben zorlanmak istemiyorum yapamam dersen ozn sezeryan olur belki onuda bilmiyom

Melekandc ozamn denetmezler zorlamazlar sizi benim 13 sene geçti üstünden ben korkmaliyim😀😀😀

Bebekkkk 30 bin vermekten sezeryan olmak daha iyi ilk doğumda devletten çok çektim özelde doğurdum en azından şimdi sezeryan olabilirim birde bugün bir doktora gittim devlet asistanı ve kendine bayışdım özelden çok daha tatlı insanlardı şok oldum

Bebekkkk evet neler denk geldi biliyorum tabi özel asırı güzel temiz ama şuan çok pahalı maalesef