adaytomomy Kızlar ne alemdesiniz? Bu sabah erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı🥹 Bat 14. Adetime 3 var bilmiyorum pozitife döner mi?
Neslihankrhmt adaytomomy benimde 13-14 bat ama daha erken diye düşünüyorum rüyamda bile silik çizgi pozitif ti 🤣🤣 hayırlısı
Ayselcnt adaytomomy dönebiliyor.. regli bir iki gün geçince tekrar deneyin.. benim 3 gün kala negatifti..3 gün sonra silik çizgi çıkmıştı..
Mii adaytomomy benim bat 13 5 gün önce adet günü yapılan testten yapmıştım çift çizgi çıkmıştı daha yapmadım kanda vermedim adet günümü bekliyorum belki test yanlıştır diye
yilldizyilldiz Normalde 13-16 arası regl olmam gerekirken dün akşam hiç beklemediğim bir anda regl oldum. Bütün heyecanlı bekleyiş sona erdi sabahında da kan vermiştim dayanamayıp 🙈😂
Aysinnn Bebetime erken gebelik testini yaptım dün hafif silikti bugün gayet belli ama ben teste güvenmiyorum. Yalancı pozitiftir regli beklicem 2-3 gün var
Aysinnn adaytomomy testin markasına guvenmedigimden açıkçası hiç gidip kan verip heyecana kapılmak istemiyorum 😁 negatife o kadar alışmışım ki pozitifi bünye kabul etmiyor artık 😀 hem düne kadar aşırı göğüs hassasiyeti vardı bugün yok regl olucak gibi ağrılarım var hayırlısı olsun bekliyorum 🌸
adaytomomy Mii teste pozitifi görüp nasıl bekliyosun ya😅 ben çift çizgiyi görsem koşa koşa kan vermeye giderim meraktan 😅
ey_ber Mii ya ben yazdım sandim benimde bat 13 dün test yaptım silik bir çizgi çıktı ama adet gecene kadar bende yapmiycam kan ve idrar testi. Erken test olsa belli olurdu ama adet günü yapılan testmis benimkide
adaytomomy Neslihankrhmt gecikmeyi bekle bence hemen umutsuzluğa kapılma bazılarında geç çıkıyormuş sonuç
ey_ber adaytomomy benim bat 13 dün test yaptım çizgi var gibi silik bir şekilde ama hiç belirtim falan yok