Baharoloji Kucugum09 benim kızım Asya :) 3 aylık çok güzel her bebek güzeldir zaten :) bence güzel isim yandan yandan gülüyor birazda siniri var gibi ağlamıyor eee diye kızıyor gibi isminden mi burcundan mı bilemiyorum bir tık sinir var gibi geliyor
xxR4bia Kucugum09 bende Asya ismini koycam inşallah iyi ki böyle bi post atmışsınız ben de merak ediyordum güzel oldu 😅😅
emelldemir Kucugum09 bizde var bir Asya yaramaz cadı ama çok tatlı bir kız Yaramaz bir erkeği düşünün kız versiyonu gibi
SeydaaYlmz Jalee1 valla ikiside birbirinden fena ama çok da akıllılar aşırı hareketliler hemde yatana kadar oturmazlar hiç 😂 şimdiden kolay gelsin o yüzden size de 29 haftalık hamileyim onların arkasını toplamaktan bazen erken doğum yapcam diye korkuyorum 😂
Beybitooo maviiiss 3 buçuk yaşında çok hareketli ben ondan yaramaz diyorum yoksa gerçekten çok akıllı söz dinleyen bi çocuk bide iştahlı çocukları çok severim ben hep çok iştahlıydı arya isimli çocuklar gerçekten öyle oldu 😂
maviiiss Beybitooo aynen mayısa denk geliyor ama tam tarih belli değil 21 den önce olursa boğa 21 den sonra olursa ikizler 😂
Beybitooo maviiiss ay hayırlısı olsun ben boğaydım babası ikizler bana çekmesini istedim 😂😂 sezaryen olduğu için planlıydı bizimki
maviiiss Beybitooo bizdede ben aslan babası koç 😀😀 Daha belli değil doğum şekli bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde 🤲