Limonlukek21 Ya arkadaşlar dün gecikmemin üçüncü günüydü kan verdim değerim negatif çıktı geç döllenme olup pozitife döner mi
esraeses Limonlukek21 ben 4. Günü negatif sonuç gördüm gecikmenin 10. Günü bugün tekrar kan verdim . Bakalım :)
Asli1453 Limonlukek21 olabilir 35+4gunluk hamileyim geç döllenmeyle hamile kalmışım yani doktorum öyle dedi adet geçtikten 17gun sonra kanda pozitif görmüştüm
Berfo Bendede aynı durum var canım bugün adet gunu verdim negatif bugunde adet günüyle beraber 5 gün gecikti yarın sol kasık ağrısı var bende sadece adet öncesi adet belirtilerim olmadı hiç yarın vericem tekrar kan
Zeyver esraeses hayırlı olsun maşallah. Ben adetten iki gün önce ve bir gün sonra verdim negatifti şu an 6 gün gecikmem var pazt ye kadar olmazsam vereceğim dua edin lütfen hamile duası kabul olur. 2 ay düşük yaşadım çok istiyorum çocuk sahibi olmayı o süreçte çok yıprandım çünkü 🥹
Asli16ozz esraeses canım ben adete 4 gün kala test vermiştim 13 çıkmıştı adetin ilk günü verdiğimde 150 çıkmıştı gebelik vardı inşallah seninde vardır kişiden kişiye değerler değişiyor
elfkbts-0607 Benimde adetime 7 gün var bende dün kan verdim 0.2 ama okadar test yaptim silik adetime okadar varken bile hep sağ kaşığım arıyordu hala öle. Nasip Bakalim adetim geçicekmi
esraeses elfkbts-0607 kız daha 7 gün var ben 4 gün geçmesine rağmen negatifi gördüm 😂 hala inanmıyorum ki 10. Gün gecikmede pozitif hala da ikna olamadım sizde biraz sabır gösterin biliyorum çok zor ama negatif zannedip üzülme bak benim durumuma
elfkbts-0607 esraeses valla kan verdim 0.2 çıktı bakalım kaşık ağrısı göğüs sızlaması hala oluyor batma oluyor kasıklarım öle bi ağrıyor ki bi bakıyım diyorum ama adet olmamişim öle bi ağrıki adet sancısı sanki daha 7 gün var adetime