Melissa09 Nurtuba-123 bu takımlar kış Bebekleri içinde rahatça giydiriliyor mu ince değil mi bide doğunca hemşireye verilecekler arasında mı bunlar yoksa daha sonra mı giydirilecek
Nurtuba-123 Melissa09 yani yazlık çok ince Müslin kumaşlardan değil ama tabikide çok kalında değil benim doğumum Nisan ortası gibi tulumu ilk doğduğu anda giydirilmesi için aldım sonrasında oda da bir kaç fotoğraf çekinmek için
Angelotte Rgmss Trendyolda yaptırdım nakışlı 300 liraya yaptırmıştım 420 olmuş ama çok hoş duruyor 🫶🏻
Rgmss Aynur_41 ben de sizin gibi kararsız kaldım ❤️ en begendıgım modeller orada ama fıyatlar yuksek memnunıyette cok iyi 🌺
Aynur_41 Rgmss benim de en çok begendımlerım orda kalıtelıde duruyo ama bı zıbına 500 yazmıslar yastık 500 battaniye 500. Ettimi sana 1500
Nurbusra_ Rgmss sennakisevi diye bi sayfaya yaptırdım 2 sene önce ablam da ordan yaptırmıştı kumaşı falan çok güzel ben 10 parça 900 TL olarak yaptırdım ama zam geldi mi bilmiyorum oraya da bak bence mutlaka
Rsahbaz 123Clover çok oldu geleli gayet güzel. Lakin dantel kısımları eski tip iplerden yapıldığı için fazla ip çıkıyordu onları yaktım. Birde ütülemesi zor oluyor ama gayet şık bir takım
123Clover Dantelsiz düz müslin olanlardan beğendim bende fiyatı diğer sayfalara göre daha uygun geldi