Azra8Engin Ceviz6550 teşekkür ederim. Aralığın sonunda sipariş ettim 499 TL. Kampanyanin son günüydü. 650 oldu diye biliyorum
Mbbenli Rgmss bende bu tarz bi başlık açtım çok güzel öneriler geldi bakabilirsin , melizababy e yaptıracağım 🙌
Nurtuba-123 Rgmss bende lolly_babies_ sayfasından yaptırdım tavşanlı tulum oğlum için hastane çıkışı olarak ilk doğduğunda giymesi için bir kaç poz resim için çok hoşuma gitti tatlı duruyo fiyat olarak da gayet makul daha gelmedi ama güvenilir bir sayfa https://hizliresim.com/fzmzchw
Melissa09 Nurtuba-123 bu takımlar kış Bebekleri içinde rahatça giydiriliyor mu ince değil mi bide doğunca hemşireye verilecekler arasında mı bunlar yoksa daha sonra mı giydirilecek
pamuk34_ ParodiMom ben trendyoldan yaptırdım 10 parça ama aşırı kaliteli ve baskılı değil nakışlı baskılı olanlar çatlat çatlak oluyor yıkandığında o yüzden nakışlı yaptırdım ve çok memnun kaldım
ngksu Ben kapı süsü ve hediyeliklerimi buluttasarimmakrome diye bir saydan yaptırdım çok sağlam geldiler paketlemesi falan güzeldi öneririm🌸🤗
Aynur_41 Nakış sepetine yaptırmak istiyorum ama fiyatlar bana mı yüksek geldi yastık zıbın ve örtü olarak nakışlı isim sadece
Rgmss Aynur_41 ben de sizin gibi kararsız kaldım ❤️ en begendıgım modeller orada ama fıyatlar yuksek memnunıyette cok iyi 🌺
pamuk34_ Zhra- hemen yazıyorum efendim ela baby hesabın adı eğer başka yerden de bakarsanız nakışlı olmasına dikkat edin ki yıkandığı zaman çatlak çatlak olmasın isme özel yapıyorlar ve ben memnun kaldım
Papatyaebru Rgmss ben bu şekilde yaptırdım yıkadım da isminde veya şeklinde bozulma olmadı ista bebe giyim sayfanın adı
Eylmmm Rgmss instagramda @miraynakisdekor sayfasına yaptırdım kumaşı çok kaliteli henüz kullanmadık kısmetse şubatta kullanıcaz