Semagzll Bbk88 ya dün sabah ve bugün sabahı değerlendirdik şimdi de eşim askeri personel geri karakola gitti gelebilirse pazar gelecek
Semagzll SeherT ya dua et bana da eşim askeri personel sabah gitti geri karakola mecbur pazarı beklicez ama nasip diyorum
SeherT Semagzll öyle tabiki cnm nasip ama yumurtlamadan önceki ve sonraki 2 gün önemli dünü değerlendirdiyseniz yada önceki günü yine olabilir sperm 72 saate kadar yaşayabiliyor nasıl olsa
Teslimenursevil ipekbk kuzum benimde aynı bugün böyle çıktı yumurtlama değil sanırım daha ama yakın sanki
Sinemm68 ipekbk canım ğste doğru bqk kendiminkini attım aynı test ona olmuş dediler ama olmamış diyende var az yukarda var
ipekbk Teslimenursevil değil mi bana da öyle geldi çünkü çok fazla şişliğim var göğüslerim acıyor 1-2 güne yumurtlama gerçekleşcekmiş gibi
Teslimenursevil ipekbk valla o şişlik bendede var kuzum ama daha koyu olması gerek diyorlar bende tam bilmiyorum
Semagzll Teslimenursevil canım çatlama olduktan sonra da devam edeyim mi ovulasyon testine sizce pkos var ay sonuna kadar devam edeyim mi karar veremedim
Semagzll SeherT birde devam edeyim mi ovulasyon testine pkos olduğu için bıraksam mi devam mı etsem bilemedim
SeherT Semagzll yok canm gerek yok çatlama olduktan sonra yapmana gerek yok bende de pcos var ben çatlama olduktan sonra yapmadım test
Semagzll Teslimenursevil ya geri koyulasiyor bu anlamadım dün silik çıktı bugün koyu acaba dün hatirlamadan su falan mı içtim çözemedim 😂