Nur_09 Karan_ amin inşallah teşekkür ederim ❤ hepimizinkini öyle küvöze alındı 2 küsur kilosu doktor iyi dedi onun için
Mercimeek mombarbie_ ilaç kullanıyor musun? Ben 36+2 oldum 29. Haftada başladı sancılarım haftaya çarşamba alacaklar artık
Nur_09 Mercimeek ağrı kesiciler verdiler onları kullanıyorum Allâh bizler için hayırlısını versin inşallah ❣️
Nur_09 mombarbie_ Allah’ıma şükürler olsun bir problem yok bende 2 gün yattım ama benim nts de ağrılarım vardı ve en son ki nts olurken ağladım çünkü ara ara sancı girince beni hemen ameliyata aldılar
mombarbie_ Nur_09 benim baya yuksekti ama almadılar durdurmaya çalıştılar ilaçlarla felan 2 gün kuvezdemi bebeğiniz acaba
Nur_09 Ecesec korkma sakın dirayetli ol öyle güzel bir duygu ki ben ameliyat masasın da hem ağladım hem güldüm ilk ağladığı sesini duyunca o bana Allâhın hediyesi dedim çok şükür dedim ben anne oldum dedim ❤
Nur_09 Tinii_minii_mom ben dün yazdım kaçtım çünkü eve geldim ağrılarım fazla yorgunum buna da çok şükür Allah’ıma bin şükür iyiyiz yanımda değil hastahane de
Nur_09 Skrn12 herşeyin en iyisini doktor bilir gelmesi için acele etmeyin sizler için ne zaman hayırlısıysa o zaman olsun ❤