- Haftaya girdik birkaç gündür bebeğin haraketlerinde azalma var hatta bu akşam daha az sizde durumlar nedir kilosu arttıkça haraketler azalacak demişti doktorum ama şuan çok erken diye düşünüyorum siz nasıl hissediyorsunuz ne kadar aralıklarla kıpırdama ve tekmeler oluyor
Mart anneleri bebek haraketleri nasılll
Bende o hafta öyleydim korkuyordum da ama özellikle 1-2 gün çok durağan ilerliyor ertesi gün daha iyi oluyordu en azından hissediliyordu 30 olduk bizde hissediyorum ama bikaç hafta önceki haline göre daha az sanki hareketleri
Ezgi17 biz 32 haftadayız dinlenmeden tekmelıyor anam ağlıyor
Ezgi17 günde 10 defa ediyorsa sknti yok 30 dan sonra düzene giriyor 31 haftalığım bebegim çok aktif🌸
Ezgi17 29 hafta da benim çok çok azalmıştı hareketleri bu hafta 30 un içindeyiz iki gündür özellikle sanki karnımda kalktı yürüyor gibi karnımı aşırı sağ sola götürüp kaldırıyor. Yediklerimden de oluyor bazen yemek yediğim an başlıyor. Bu ara cevizli sucuk çok yiyorum ona galiba bu kadar hareket.
Camlicagizem
Dün gece hiç haraket etmediği için bugün doktoruma gittim bir sıkıntı olmadığını söyledi fakat bebeğin pozisyonunu beğenmediğini normalde artık baş aşağı yada yukarıda durması gerekirken bizim hanım yan yatıyorum bu şekilde sezeryan da zor oluyor dedi doğum pozisyonuna girmesi lazım yakın takip edelim dedi bu durumu yaşayan var mı bebişi yan gelip yatan 😅
Ezgi17 😂😂 hahahah pek duymadım açıkçası yan olarak bekleyen bebek rahatına düşkün bebiş olucak demekki🤗 benimde kontrolüm vardı bugün makat geliş hala ama en geç 34. Haftaya kadar dönmesini isteriz dedi ben ssvd istediğim için eğer dönmezse yine mecbur sezaryen olucam bekleyip görücez 😊
Camlicagizem bizde ilk defa duyduk çok şaşırdık açıkçası birde doktoruma midemin üzerinin taş gibi olmasını sordum yani ellediğimde bir anda sanki çocuğun kafası sandım o kadar sert ki midemin üzeri ama hiçbir şekilde açıklama yapmadı sizin nasıl karın sertliğiniz
Ezgi17 Aynı durumları yaşıyorum sanki taş varmış gibi doktorumda bugün kendisi söyledi makat geliş daha dönmemiş midene yaslanan şey kafası dedi evet dedim taş gibi sert oluyor bazen başını midene yasladığından dedi🫣 fark ettim zaten biraz dürtmeyle hafifte olsa yer değiştiriyor az da olsa rahatlıyorum 🤭
Camlicagizem ay çok rahatladım şuan normalde mide sorunu yaşayan biriyim acaba midemde bir rahatsızlık mı çıkacak korkusu yaşıyordum şuan içime su serpildi resmen doktorumun yaptığı açıklama tatmin etmemişti mide bağırsak problemi dedi geçti şuan rahatladım çok teşekkürler. Rabbim bebeğiniz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
- Düzenlendi
Ezgi17 Amiinn🤲🏻 Rica ederim canım ne demek sende sağ Salim kucağına alırsın inşallah içini ferah tur kötü düşünme hiç ❤️
Kızlar bebeğiniz boy kilo durumu nasıl neler yiyip içiyorsunuz
Ezgi17 28 haftalığız hareketleri iyi maşallah bir azalma yok