Marlockaybaby 3224 gram çok muuuuu haftasıyla uyumlu ölçüleri ama kilosu bana çok geldiiiiiiii normal doğum diyoruz ama son haftalara kadar durursa 4 kiloyu geçer mi🥹 en son doğum 29-30 Ocak dedi doktor şubata sarkmamalı dedi.
genc2kizannesi Marlockaybaby benim bebe 2 haftada 400gr aliyo seninkide 500 600 alabilir 4ü bulur herhalde tontiş😇😀
Chndm Marlockaybaby Marlockaybaby benden37haftalıgım bugun gittım 3,500 çıktı 25ocaga sezaryan gunu aldım 🥹
Blueberry0 Marlockaybaby ultrasonda net değil yanılma payı var 500gr. 37 itibari ile hep 3.5 çıkıyordu 6 gün önce doğum yaptım 40 haftamda normal doğum oldu. 3050 kg
genc2kizannesi minibebisim kız yemek yemezsen daha fazla kilo alıyor ben ilk gebeligimde hiç yiyemiyordum 4kilo geldi tospağ🤣
Demetrana minibebisim 2020’de 37+4’te 3300 demişti dr 37+6’da sezeryan doğum yapmıştım 3020 gr doğdu ultrasona çokta güvenmeyin şimdi 28 haftalık gebeyim pekte güvenmiyorum açıkçası
Yaman- minibebisim 36.haftada 3300 dü bugün doğum yaptım oğlum 4100 kg doğdu çok şükür sizinde 3700-3800 civarı doğar bence 🥰
Marlockaybaby Blueberry0 doğru diyorsunuz ama doktorlar ilk gebelikte iri bebeği sezaryenla almak istiyorlar özelde🥹
Yaman- Gayet iyi bence kilosu canım benim bebişte 36.haftada 3300 kg idi cuma günü nasipse doğumum var merakla bekliyorum kaç kg gelecek 🥰
rumeysattnc Marlockaybaby bende 37+3 de gittiğimde 3535 di 4 de yaklaştığında doktorum doğumu başlatacak bakalım bende bekliyorum benim ki önden gidiyor
mavideniz6 Marlockaybaby 37+7 de 3380 di benimki de doktor normal dedi ama vitaminleri kesti çok kilo almasın diye
Marlockaybaby mavideniz6 mantıklı aslında ama bana öyle bir şey demedi 🥹 şimdi içsem ayrı içmesem ayrı dert
Ummuhan_Ozer Marlockaybaby dün doktora gittim 36+6 3.400 gr dedi bana fazla demedi kilosunu bu günde gün aldım doğum için 22 ocak bakalım o zamana kadar kilosu kaç olacak
Cansu3333 Ummuhan_Ozer benmde 22 ocak doğumum bu sabah bi damla kan geldi ama nedendir bilemedim kontrole gidicem bugun bakalm
aysenuryusuf Ya ben 34 haftada gittim 3100 dü iyi mi acaba kilosu normal doğum olur mu pazartesi randevum var
Marlockaybaby Masalperisi valla bilmiyorum ki oğluşum ne zaman gelmek ister🙃 inşallah annesini yormaz çokta kilo almaz 39+4 manifestliyorum (25 Ocak) 🤓🙏🏼🙏🏼🙏🏼
rumeysattnc Marlockaybaby evet ama gittiğimde kilo alması yavaşlamıştı 3500 kilo olmuş şuanlık başlatmıyor
Yaman- Marlockaybaby ikinci gebeliğim o yüzden yine sezeryan oldum yarına gün verilmişti ama bugün doğdu minik bey gününü beklemedi 🙈