LamiyaCetinkaya umrumdadegil Sanırım belli bir uyku düzeni oturttu, günün bazı saatlerinde hareketli ama öyle tekme filan değil, daha nazik. Yeri daraldı tabi 😁
Mekklc umrumdadegil daha eksiklerim var umarım tamamladığı zaman gelir bebeğim eksik bir şey kalmasın istiyorum. Ama normalde hiç ağrı cekmezken ara ara ağrı oluyor umarım bekler ya
umrumdadegil Mekklc bitir bitir çabuk zaten geldi artık haftamız. Ufak tefek olur işte önemli olan artmasın
Deletedmom_85 umrumdadegil Yürüyorum yürüyorum her zaman olmuyor bende zaten yani oluyor ama uzun sürmüyor öyle soyliyim canım
LamiyaCetinkaya umrumdadegil Aman aman öyle olsun ya, şükür abisi de kolik bebek değildi 2-3 aydan sonra düzeni oturmuştu. Bu da öyle olursa benden mutlusu yok 😀🙏
Mekklc umrumdadegil inan ağrıdan sızıdan korkmuyorum erken gelecek sağlığına bir şey olur diye endişe ediyorum . Ama iki günden beri bir hafta sonra doğurcak gibi hissediyorum 🥺
umrumdadegil Mekklc hepimizin endişesi o kuvöze bırakıp eve gelmek insanın içine oturur 😥 sen yine bozma moralini inşallah zamanında doğar 💜
Mekklc umrumdadegil evet şu sıralar herkes bu haftalarda sancıları ve erken doğum riski olduğunu görüyorum sebebi ne acaba 🥺 kafamda deli sorular 🤷🏻♀️
umrumdadegil Mekklc bende anlayamadım bende çok görüyorum herkeste erken doğum endişesi var tek tük değil ya da hiç doğurma belirtisi olmayanlar var. İnsanlar ya doğuramıyorlar ya da erken doğuruyorlar🤷🏻♀️
xhbgns Arzuanne Umarım hiçbir sorun yoktur ya annelikle delilik arasında gerçekten ince bir çizgi var delirmeden doğuralım 😂