A12_S07 umrumdadegil 36 yi geçince yuruyus yapicam inşallah o haftaları görürüm ya doktorumda umarım 37 yi görüruz dedi 🤲
Mekklc umrumdadegil Yürüyünce ödem kalmıyor rahatlıyor insan ama dün hiç rahat olamadım maalesef acaba yine sancılar mı oldu . Bir de iki günden beri hafif bel ağrım ve kasık ağrım oluyor umarım bebiş rahat durur
umrumdadegil xhbgns yok aşko benimki ultrason görünce duruyor 😂😂 nstde bile duruyor öncesi fıldır fıldır dönüyor ama öyle şeylere gelince çıt yok 😂
umrumdadegil Mekklc ben 1 aydır yürümüyorum hamilelik sonrası benim vücut nolcak bilmiyorum iyi hamladım😩 muhtemelen sancın olmuştur yürüyünce benimde aynı oluyor
Mekklc umrumdadegil Dün yine baya korkuttu bizi minik yürümek bile lüks oldu 🥺 sen nasıl dayanıyorsun Allah yardımcın olsun ben dayanamıyorum. Bir de göbeğin aşağı inmeye başladı mı 🤷🏻♀️
Deletedmom_85 umrumdadegil Sordum balım. Bebek kanala yerleşmiş olabilir mi vajinal baskı hissediyorum dedim. Baktı usg de girmemiş normal olabilir dedi. Sorun yok anladığım kadarıyla
umrumdadegil Mekklc mecbur sabrediyorum bende diyorum çıksam biraz dolaşsam ama asla dolaşmaya gelmiyor çok kötü oluyorum😥 hepimizin Allah yardımcısı olsun💜 onu fark etmiyorum ya indi mi inmedi mi sürekli bakıyorum diyr mi ne senin indi mi
Mekklc umrumdadegil benim göbüşüm ilk günden beri aşırı dik ve yukarıda dün fark ettim ki göğüs ve karın mesafemde az da olsa iniklik var 🤷🏻♀️ umarım bekler ve artık kasıklarımda hissediyorum çoğu hareketini. Umarım gelmez bebiş
Mekklc umrumdadegil pazartesi günü doktora gittim baş aşağı dönmüş normal doğum pozisyonunu almış dedi 🤷🏻♀️
Deletedmom_85 umrumdadegil Yürüyorum yürüyorum her zaman olmuyor bende zaten yani oluyor ama uzun sürmüyor öyle soyliyim canım
Mekklc umrumdadegil daha eksiklerim var umarım tamamladığı zaman gelir bebeğim eksik bir şey kalmasın istiyorum. Ama normalde hiç ağrı cekmezken ara ara ağrı oluyor umarım bekler ya