Ayselcnt Ayseclik maşaAllah.. benimde ilk gebeliğimde ağrım sızım olmamıştı.. ağrım var bakalım nasip..inşaAllah 2. Bebekte nasip olur..😉
Ayseclik Ayselcnt Allah gönlüyle anne baba olmak dileyen kim varsa herkesin gönlüne göre versin inşallah
Ayselcnt Prnssm0 inşaAllah benim ağrılarımda sağlıklı bir gebeliğin belirtisidir.. sizde inşaAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız.. 💙
Duygu_nur52 Ayselcnt amin inşallah dualarınızı bekliyorum 2 haftam var Allahın izniyle sağlıkla almayı nasip eylesin Rabbim
Ayselcnt Duygu_nur52 inşaAllah.. ben sezaryen olmuştum.. sadece ilk ayılmada dikiş yeri çok acımıştı.. sonrası kolaydı.. inşaAllah sizde kolaycacık atatırsınız.. 💙 sizde benim için dua edin..2. Evladım olsun.. 🙂
Gmzgm Ayselcnt her hamilelik farklı oluyo canım ağrı olması normal genelde olur yani insallah hayırlısıyla vardır
Duygu_nur52 Ayselcnt ben sezeryan düşünmüyorum da normal doğum olarak ilerliyoruz bugün 2 kere akıntı lekelenmem geldi belim çok ağrıyor işte dün muane oldum sancılarım var fakat açılmam olmadığı için gönderdiler
Ayselcnt Duygu_nur52 o zaman Rabbim bir avazda kurtarsın.. 🙂💙 benim çatı dar bebekte kilolu olunca zorunlu sezaryen olmuştum.. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin..💙