Sweety11 MelteM2cck bende öyle sanıyordum ve 4 yıl önce doğum yaptığımda böyle bi ücret ödememiştik şimdi böyleymiş
MelteM2cck Sweety11 ben 8 sene önce ilk kızıma hamileyken de ödemistik 20 tl 🌻 Muayene ücreti 50 tl idi hatta.
Gkfdekmmlfdgn Sweety11 bence yanlış anladınız 1500 tl imkansz nst ye 150 tl olmadın 😀 hangi hastane cnm
Sweety11 Gkfdekmmlfdgn yok yanlış anlamadım kendi hastanemin fiyatını daha öğrenmedim yarın soracağım kontrol var bu fiyatları verenler varmış ama genel itibariyle herkes 200 300 küsür yazmış Bizimkide böyle birşeydir sanırım
B_eyaz Sweety11 ben ücret ödemiyorum özel hastane ama almıyor nst için ücret sadece muane ücreti veriyorum. Zaten nst ücretli olması o kdr. Saçma ki muane ücretine dahl olmalı
Sweety11 B_eyaz evet 4 yıl önce doğum yaptım ve böyle bi ücretle karşılaşmadık ve baya şaşırdım ücretleri duyunca 😢
B_eyaz Sweety11 evet ücret aşırı korkunç bende bi ücret bekliyordum ama almadılar şaşırdım önce ücretsiz olmasına. Ama normali o aslında zaten Dünya kdr muane ücreti veriyoruz
Sweety11 B_eyaz evet sigortamız da yok o yüzden 1285 tl veriyoruz ayrıca nst için bütçe ayırabileceğimizi sanmıyordum 1500 küsürü duyunca 😔😔
B_eyaz Sweety11 bende o kadar değildir ya sanmıyorum bi muane ücreti kadar olamaz bence bi yanlışlık vardır. Hastanenize sorun bence dogru ücreti alırsınız ordan inş uygun fiyatlıdır yada bizimki gibi ücretsizdir🤲 Allah hepimizin yarıdmcısı olsun
Bktgzdd Sweety11 bence muaneyle beraber o fiyattır çünkü nst o kadar olamaz. Bizim hastanede 25₺ miş zam gelince 135 olmuş
Ceviz6550 Sweety11 özele gidiyorum klinik doktora nts ücretsiz muane ücreti 1000 TL ama ben 3. Hamileliğim ve hep ona gittiğim.icin 600 veriyorum
Mekklc Sweety11 Ben de özel hastane takipliyim 95 TL nst ücreti muayene de 725 10 gün içinde gidersen ikisine de ücret ödemezsiniz 🙏